3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Özel Başaran Koleji’nde “Goalball Müsabakası” gerçekleştirildi.FB_IMG_1701889825902FB_IMG_1701889828713

İl Goalball Milli Takım Sporcuları ve Başaran Koleji öğrencileri arasında gerçekleştirilen müsabakanın Engelliler Günü’nde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlendiği ifade edildi. 

 Düzenlenen etkinliğe Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Aygün, Özel Başaran Koleji Kurucusu Onur Başaran, öğretmenler ile öğrenciler katılım sağladı. 

Müsabaka öncesi düzenlenen programda konuşma yapan İl Müdürü  Güneş, “Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini diri tutacak en küçük çalışmalar dahi bizim için çok değerlidir. Engelli bireylerimizi topluma kazandırmak, hayatlarını kolaylaştırabilmek, desteklemek ve önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur” dedi. 

Konuşmaların ardından ilimizin Milli Takım Goalball Sporcuları ve öğrenciler arasındaki kıyasıya mücadeleleri renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: Haber Merkezi