Cumhuriyet Haberleri

cumhuriyet haberleri ve güncel cumhuriyet gelişmeleri, cumhuriyet ile ilgili tüm video, cumhuriyet fotoğrafları ve cumhuriyet haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Eğitim

Cumhuriyetin 100. yıl dönüm dolayısı ile Kırıkkale Jandarma teşkilatı öğrencilere Kurumu tanıttı hediyeler verdi.

Gündem

TEMA il temsilcisi ve gönüllüleri bugün Cumhuriyet ormanında fidan dikti. Bugün Milli Ağaçlandırma Günü 

Kırıkkale

Jandarma Çelik Kanatlar ve Mehteran Takımı Kırıkkale'de gösteri sundu. Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde

Eğitim

Kırıkkale'de Öğretmen Muhittin Ardahan Ortaokulunun öğretmen ve öğrencileri tarafından hayata geçirilen "Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına İlk İmza Bizden" projesi

Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) partisinin grup toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündem

Bu ülkenin emeklileri ülkesinin sorunlarını çözmede Kuvayi Milliye ruhunu taşımaktadır. Ülke genelinde 17 milyon emekli yaşamakta olup

Gündem

Milli Savuma Bakanlığı, 29 Ekim'de, Cumhuriyetin 100. Yılında 1 milyon 182 bin 425 ziyaretçi ile rekor katılım

Kültür Sanat

Cumhuriyet Bayramı'nın 100.yıl dönümü dolayısı ve yapılan etkinliklerde çocukların samimi ve içten Cumhuriyet sevgisi dikkatleri çekti.

Eğitim

Kırıkkale Üniversitesi'nde Cumhuriyetin ilk Aslında yaşanan olaylar hakkında panel düzenlendi. Öğrenciler ilgiyle izlediler.

Gündem

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla Türk donanması, İstanbul Boğazı'nda 100 gemi ile tarihinin en büyük resmigeçidini gerçekleştirdi.

Gündem

Her yıl olduğu gibi bu yolda verilen Cumhuriyet Balo'sunda devletin üst düzey yöneticileri bir araya geldiler.

Gündem

Cumhuriyet Bayramı'nın 100.yıl dönümü dolayısı ve yapılan etkinliklerde çocukların samimi ve içten Cumhuriyet sevgisi dikkatleri çekti.

Spor

2 hafta önce kurulan Bozkır Dağcılık Doğa Sporları Spor Kulübü ikinci haftasında ikinci büyük faaliyetini gerçekleştirdi. 

Gündem

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Bahşılı İlçesinde kutlamalar 15 Temmuz meydanında yapıldı.

Gündem

Kırıkkale'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Gündem

Kırıkkale Belediyesi her Cumhuriyet Bayramında başlatmış olduğu mehteranla Fener Alayı yürüyüşüne bu yılda devam ettirecek.

Gündem

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Pardus 23’ün 100. yıl sürümünün TÜBİTAK ULAKBİM tarafından, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılını...

Gündem

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı tüm yurtta ve yurt dışı temsilciliklerde düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor.

Gündem

Bir Cumhuriyet şehri olan Kırıkkale'nin yerel medyası olmaktan son derece mutluyuz. Cumhuriyet ve Atatürk'le bütünleşen bu ilkeler doğrultusunda yayınlarımız devam...

Gündem

Kırıkkale'nin tanınmış şairlerinden HalisHaktanır ve Hikmet Canpolat Cumhuriyetin 100. yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet sevgilerini şiirlerini taşıdılar.

Gündem

Hazine ve Maliye Bakanlığının, Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında bastırdığı "5 Türk lirası" hatıra parası bugün tedavüle sunulacak.

Gündem

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle ormanlık alanda pullukla toprakta iz bırakılarak "100. Yıl" yazıldı.

Gündem

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Türkiye’nin yüzüncü yılında yeni bir yol haritası oluşturacağını söyledi.

Gündem

Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında kutlama etkinliği gerçekleştirdi.

Kültür Sanat

Kırıkkale'de Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle düzenlenen “Cumhuriyet'le başaran kadınlar” sergisinin açılışı gerçekleşti.

Gündem

Bugün tüm yurtta gururla kutladığımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına erişmenin heyecanını yaşıyoruz.

Gündem

Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında kutlama etkinliği düzenlendi.

Gündem

Kırıkkale'de Cumhuriyetin coşkusu yaşanıyor. Okullarımız Cumhuriyetin 100. yılını özel etkinliklerle kutluyor.

Gündem

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Cumhuriyetin 100. Yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet’imizin ilelebet yaşaması için Anadolu Basını...

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bir Fatiha’yı yine çok gördü.