Cumhuriyet Halk Partisi’nde “kayyum süreci sona erdi” iddialarına, Çağrı Heyeti üyesi Gürsel Tekin’den yanıt geldi.
Tekin, bazı medya organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Biz Çağrı Heyeti olarak görevimizin başındayız. CHP’nin yolundan ayrılmadan, partimizin birliğini ve bütünlüğünü korumak için çalışıyoruz” dedi.
Açıklamasında önceliklerinin parti içi ayrılık ve kırgınlıkları onarmak olduğunu vurgulayan Tekin, “Görevimiz psikolojik savaşlara cevap vermek değil; yol arkadaşlarımızla dayanışmayı büyütmektir. Kirli algılara değil, CHP’nin geleceğine odaklandık. En kısa sürede görevimizi tamamlayarak sorumluluğumuzu devredeceğiz” ifadelerini kullandı.
Tekin, sabır ve inançla hareket ettiklerini belirterek, “Geçmişimiz, geleceğimizin teminatıdır” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.