" Ben bu memleketin çocuğuyum Bu şehre hizmet etme Arzum var eğitimcilikte kazanmış olduğum tecrübemi Kırıkkale belediye başkanlığında halka hizmet alanına aktarmak istiyorum." şeklinde konuşan Harun Güleç aday olması ve kazanması durumunda Kırıkkale'nin büyük bir yeniliklerle karşılaşacağını iddia etti.

Kalehaber'i ziyaret eden Harun Güleç belediye başkanlığında şehrin değerleri ile, lobisi ile ,sivil toplum kuruluşları ve basını ile beraber hareket edeceğini şehri yönelik projelerde her camianın görüşünü önemseyeceğini vurguladı

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Güleç Kırıkkale'ye 30 yıllık hizmet özlemi olduğunu belirterek belediye başkanlığı görevini bu yüzden istediğini dile getirdi.

Kalehaber'i ziyaret eden Harun Güleç ve ekibi Kırıkkale Belediyesi'ni en profesyonel şekilde yönetecek bilgi tecrübe ve kadroya sahip olduklarını belirterek Kırıkkale'nin bir vizyon değişikliğine ihtiyacı olduğunu kaydettiler.

 Kırıkkale'nin tanınmış eğitimcisi Harun Güleç kendi kurumlarındaki başarısını siyasi alanında da Kırıkkale hizmet olarak taşımakta kararlı olduklarını ifade etti.

 Kırıkkale'nin her bir alanı için proje çalışması başlattıklarını belirten tecrübeli eğitici Harun Güleç AK Parti'nin iktidar gücüyle kendisi ve ekibinin birikimi ile Kırıkkale halkına çağdaş belediyecilik anlamında yenilikçi hizmetler getirebileceklerini ,size bu konuda iddialı olduklarını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi