F B I M G 1702657712518Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale'deki ilk adayını açıkladı eski MHP Keskin İlçe Başkanı Mehmet Çolakoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Keskin Belediye başkan adayı ilan edildi.

Keskin de düzenlenen törene milletvekili Ahmet Önal ve il başkanı Onur Yüksel Bozdağ başta olmak üzere çok sayıda Partili katıldı. CHP heyeti Keskin esnafını ziyaret ettikten sonra meydanda bulunan Atatürk anıtının önünde aday tanıtım programı yaptı.

Çolakoğlu yaptığı açıklamada projelerini anlatırken Keskin Belediyesinin kurumsal kimliğini artırmaya önem vereceğini ve yıllardır nasırlaşan sorunlara çözüm getireceğini söyledi.

Çolakoğlu, kazanırsa Keskin Belediyesi'nde neler yapacağına şu şekilde sıraladı...

1)  Keskin Belediyesi Kurumsal Kimliğine Kavuşacak Müdürlük ve Amirlikler daha güçlü Hale getirilecek Kendi bütçeleri ekipman ve personelleriyle aktif halde 7/24 Keskin ilçe halkımızın hizmetinde olacaktır.

2) Her geçen gün Küçülen Keskin’i alacağımız tedbirlerle göçü tersine çevirerek daha yaşanabilir daha canlı ulaşımı kolay bir hale getireceğimize inanıyorum.

Şuan atıl durumda olan Belediye arazileri üzerine Ankara, Kırıkkale, İstanbul ve yurdun diğer bölgelerinde hayatlarını idame ettiren hemşerilerimize sılayı rahim yapmalarını sağlamak en azından geçici ikamet edecekleri alt yapıları Belediyemizce hazırlanacak 200-250 m2 arsalar üzerinde üretilecek tek tip konutların satışı yapılacaktır.

3) Göreve başladığımız ilk günden itibaren hiçbir cenaze sahibine Kefen vs malzemeler dahil aldırılmayacak tamamı Belediyemizce karşılanacaktır.

  - Mezar yeri hazırlama yine Belediyemizce karşılanacaktır. 

  - İlçemize ihtiyaç haline gelen Gasilhane bir an önce yapılarak ekibiyle birlikte hizmete sunulacaktır.

  -Oluşturacağımız Müdürlük vasıtasıyla Mezarlıkların Bakım onarım ve temizlikleri aralıksızdevamlı olarak yapılacaktır.

4) Neredeyse Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan Keskin’imizde iskanlarda yani evlerimizde ilk ay %20 sonraki aylarda % 50 ye kadar uzanan indirimler imkanlar ölçüsünde yapılacaktır.

5) Şeffaf Yönetim anlayışıyla alım satımlar ve ihaleler Halka açık şekilde olacak her ay güncellenen mali portre mizan olarak devamlı şekilde halkımıza arz edilecektir.

6) Çocuklarımız ve Ailelerin vakit geçirebileceği yeşil alanlar, oyun alanları ve parklar yürüyüş yollarıyla birlikte hizmete sunulacaktır.

7) Keskin ilçe sınırları içinde Tüm ŞEHİT yakınları ve Gazilerimize Belediyemiz imkanlarından ÜCRETSİZ yararlanmaları ve su tüketim bedelleri mevzuatlar ölçüsünde en asgari düzeye çekilmesi sağlanacaktır.

8) Yakın tarihimizde içme suyu ihtiyacının karşılandığı ara çeşmelerimizi besleyen hatlar tespit edilerek şuan Karıştıran mevkiinden itibaren boşa akan sular tekrar toplanarak halkımızın ihtiyacına sunulacaktır.

9) Keskin Abdal ve Türkmen Kültürünü temsil eden Hemşehrilerimizinde bulunduğu Yeni mahalle pilot bölge ilan edilerek çalışmalarımız alt yapı dahil buradan Başlatılacaktır.

10) Hayvan pazarı ve kesimhane zamanın şartlarına göre tekrar dizayn edilecekilçemiz modern bir kesimhane ve Hayvan pazarına kavuşturulacaktır.

11) Cumhuriyetimizin ilk yıllarında Keskin Halkının satın alarak T.H.K’ nahibe ettiği uçağı temsilen eski belediye Başkanı Bayram Sakallı tarafından meydana konan ancak şimdiki yönetimce sökülen uçak tekrar aynı yerine monte edilecek, Tarihçesiyle birlikte gelecek nesillere aktarılacaktır.

12) Yıkılmış virane olmuş metruk binalar ile moloz yığını haline gelen arka cadde ve sokaklar tek tek ele alınacak yapılmadık girilmedik cadde ve sokak kalmayanadek kilit taşı, Beton, Asfalt veya Şose olarak kaldırım ve giderleri ile birlikte yapılacaktır.

13)Başıboş şekilde ilçemize bırakılan çocuklarımızın korkulu rüyası olan sokak hayvanları yapılacak barınakta muhafaza edilerek bakımları üstlenilerek rehabilite edilecektir.

14) Yerel İktidarımızda Kent konseyi ile birlikte danışmanlık müesesesi oluşturulacak üyeler, mahalle muhtarları, STK ve siyasi parti temsilcileri eski ve yeni Milletvekili, eski Belediye başkanları şehrin ileri gelen esnaf ve bürokratlarından oluşacak Konseyin alacağı tavsiye kararları Belediye Meclisinde görüşülecek tüm maddeleri ele alınarak meclise yön ve katkı sağlamaları teşvik edilecektir.

15) En büyük projemiz ise çalmadan çaldırmadan kara delikleri kapatarak alacağımız tasarruf tedbirleri ve ek gelir kaynaklarını ilçemiz Keskin’e yatırım olarak dönüşünü sağlamak olacaktır.

16) Huzura ve sukuna ihtiyacı olan Keskin’de ayrışmadan Birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek adına seçim süreci boyunca nefret, ayrıştırıcı ve  suçlayıcı bir dil kullanmayacağım. İnşallah Allah nasip ettiğinde görevide devir teslim töreniyle almayı arzu ve ümit ediyorum şuan için hiçbir siyasi partiden aday olmayan Sayın Dede Yıldırım’ıda arabasına kadar uğurlama isteğimde Demokratik bir davranış olarak görülmelidir. 

17) Kısaca akan suları, tertemiz sokak ve caddeleri ile özlenen,yaşanabilir bir Keskin için Ben, sen, o değil Biz olmaya Beytül malı korumak için Şehri Emin olmaya geliyoruz”

Kaynak: Haber Merkezi