Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı 28 Ekim 2023 tarihinde Cumartesi günü saat 15.00'de yapılacak olan Büyük Filistin mitingine Kırıkkale halkını ve partilerini davet etti.

 İsrail'in Gazze'ye yapmış olduğu insanlık dışı vahşeti eleştirmek ve Filistin'in yanında olduğumuzu göstermek için Cumartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak gösteride tüm dünyaya mesaj verilecek.

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı büyük Filistin mitingi için şu açıklamada bulundu;

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 15:0’de İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek olan “Büyük Filistin Mitingi’ne” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’de katılacaktır.

Bu vesileyle bütün Türkiye’nin ve büyük Türk milletinin Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın arkasında olduğu, enzar-ı âleme ilan edilmiş olacaktır.

Filistin, Türkiye için asla ihmal edilemeyecek önemli bir davadır.

Filistinli Müslümanların mukadderatı; Türkiye Türklüğünün yazgısıyla, bekasıyla iç içedir.

Filistinli Müslümanların imdadına koşmak; Türk milleti için hem dinî, hem insani, hem de siyasi ve kültürel bir vecibedir.

En geniş katılımın sağlanması ve Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlarımızın teveccüh göstermesi beklenmektedir.Bu vesile ile tüm KIRIKKALELİ hemşerilerimiz ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş dava arkadaşlarımız bu mitinge davetlidir. 

Bununla beraber MHP teşkilatları, mitinge bütün yürekleri ve olanca varlıklarıyla katılacaklardır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin bu husustaki talimatları, Genel Merkezimizce teşkilatlarımıza iletilmiştir.

Editör: Müjgan BARIŞ