EDS'LER 24 SAAT ÇALIŞIYOR


Sürücüler sman dikkat.EDS'ler aktif çalışıyor.Kırıkkale Valisi Mehmet Makas"ın yapmış olduğu aylık basın toplantısında konuşan İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ sonrulan bir soru üzerine EDS'lerin hepsinin çalıştığını söyledi.

Emre Başbuğ yaptığı açıklamada "  Kırıkkale'de bulunan tüm ETS'ler çalışıyor ancak bunlar 24 saat içerisinde dönüşümlü olarak faaliyet gösteriyor. Şu anki sistemdeki EDS 'ler araç içinden ziyade plaka okumaya sabitlendikleri için hareketli kameralar değil. Ancak zaman zaman EDS'lerde yaya takipleri ve yol takipleri  yaptığımız da oluyor. Emniyet Müdürlüğü olarak yollarda ve şehir içinde zaman zaman Ülkemizin ve şehrimizin güvenliği için sürücü kontrolleri yapmaya devam edeceğiz."dedi.

Emniyet Müdürü  açıklamasının devamında özellikle sayıları her geçen gün artan kurye motosikletlerine yönelik takiplerinin devam edeceğini yasalara uymayanlara cezalandırılacaklarını söyledi.Mümkün olduğu kadar  güvenlikleri için kasksız sürücüye fırsat vermeyeceklerini vurguladı.Thumbs B C Bbfbe15A3A3Ba3995Ddd515E55769D4C

Kaynak: Haber merkezi