Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanlığı, 22. Dönem Kırıkkale Milletvekili merhum Halil Tiryaki'yi vefatının üçüncü yıl dönümünde unutmadı. Nur Camii'nde cuma namazının ardından vatandaşlara un helvası ikram edilerek Tiryaki için dualar edildi.
Kırıkkale'de CHP İl Başkanlığı tarafından, 21 Ekim 2023 tarihinde Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında hayatını kaybeden eski milletvekili Halil Tiryaki anısına program düzenlendi.
Vefatının üçüncü yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Nur Camii'nde cuma namazı çıkışında vatandaşlara un helvası dağıtıldı.

NUR CAMİİ'NDE VEFA BULUŞMASI
CHP Kırıkkale İl Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen anma programına parti teşkilatı üyeleri, merhum Halil Tiryaki'nin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Cuma namazının ardından cami çıkışında kurulan stantta vatandaşlara un helvası ikram edildi. Programda, Kırıkkale'de milletvekilliği yapmış olan Tiryaki için dualar edildi.
BAŞKAN DEMİREL: HİZMETLERİ UNUTULMAYACAK
CHP Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Demirel, anma programında yaptığı açıklamada, Halil Tiryaki'nin siyasi yaşamı boyunca Kırıkkale'ye verdiği hizmetlerle hatırlanacağını belirtti.
Demirel, merhum milletvekilini şu sözlerle andı:
"22. Dönem Milletvekilimiz, kıymetli büyüğümüz Halil Tiryaki, sadece partililerin değil, tüm Kırıkkale'nin gönlünde taht kurmuş bir değerdi. Bugün aramızdan ayrılışının 3. yıl dönümünde onu bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Adı ve hizmetleri bu şehre kazınmıştır; ruhu şad, mekânı cennet olsun."

HALİL TİRYAKİ'NİN VEFATININ ÜZERİNDEN 3 YIL GEÇTİ
22. Dönem Kırıkkale Milletvekili olarak görev yapan Halil Tiryaki, 21 Ekim 2023 tarihinde 88 yaşında hayatını kaybetmişti.
CHP Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından düzenlenen helva ikramıyla Tiryaki, vefatının üçüncü yıl dönümünde bir kez daha anıldı.




