CHP anketlerinde süpriz soru

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale'de 31 Mart 2024 tarihli yapılacak olan mahalli idare seçimlerine hazırlanıyor. Partiden yapılan müracaatta aday adaylık tarihi 5 Aralık'a kadar uzatıldı Ancak bu arada Cumhuriyet Halk Partisi cephesinde değişik formüller ortaya atılıyor.

Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylarına ilaveten mevcut CHP Milletvekili Ahmet Önal'ın da anketlerde isminin sorulacağı ifade ediliyor .

Bu gelişme uzerine kendisi ile görüştüğümüz CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal kendisinin Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı düşüncesinin ve müracaatının olmadığını ancak CHP Genel Başkan Özgür Özel'in Türkiye'de daha çok belediye kazanmak için mevcut aday adaylarının dışında bazı illerde ankete ilave isimler ekleyeceğini bildiğini ifade etti.

 Cumhuriyet Halk Partisi'ne Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için Gazi Eroğlu ve Kırıkkale Eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan müracaatta bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından anket çalışmalarına bu isimlere ilaveten farklı isimlerin de sorulabileceği ifade edilirken Ahmet Önal'ın isminin ankette sunulması sürpriz bir gelişme olarak gösterildi.Bu 3 ismin dışında halka muhtemel kamu görevlisi bir-iki ismin daha sorulması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi