Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Hürriyet Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Önal, ziyaret sırasında hemşehrilerinin kendisine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.

Başkan Ahmet Önal, yaptığı açıklamada, "Hürriyet Caddesi'nde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hemşehrilerime göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum," dedi.

Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Önal, onların istek ve önerilerini dinleyerek notlar aldı. Başkan Önal, belediyenin vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olmasının önemine vurgu yaparak, Kırıkkale'yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Hürriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen buluşmada, esnaf ve vatandaşlar Başkan Önal'a taleplerini iletme fırsatı buldu. Başkan Önal'ın ziyaretinden memnun kalan esnaflar, bu tür ziyaretlerin kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirdiler.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, şehrin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini ve onların isteklerine en iyi şekilde cevap vermek için çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi