Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç, Kırıkkale’nin Keskin ilçesini ziyaret etti. İlçe gezisi kapsamında esnaf, köylü ve emekçilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Erkeç, vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

Ziyaret boyunca halkla iç içe olan İl Başkanı Erkeç, hayat pahalılığı, işsizlik ve ekonomik zorlukların vatandaş üzerindeki etkilerini doğrudan gözlemlediklerini belirtti. Keskinli vatandaşların yaşadığı geçim mücadelesine dikkat çeken Erkeç, “Bu tablo Türkiye’nin kaderi olamaz. Zafer Partisi olarak halkın sesi olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından konuşan Erkeç, “Siyaseti masa başında değil, sokakta yapıyoruz. Makam koltuklarında değil, çay ocaklarında halkın yanında olmayı tercih ediyoruz. Keskin’de halkımızın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın yürüttüğü hak ve adalet mücadelesine olan desteğini görmek bizlere güç verdi,” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, saha çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ve halkın nabzını tutarak çözüm üretmeye devam edeceklerini bildirdi.

Kaynak: Haber Merkezi