Kırıkkale’de Okullarda Deprem Tatbikatı Yapıldı
Kırıkkale’de Okullarda Deprem Tatbikatı Yapıldı
İçeriği Görüntüle

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde yapımı süren kapalı pazar yeri projesi, vatandaşlara daha modern ve konforlu bir alışveriş ortamı sunma hedefiyle ilerliyor. Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, proje alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Ekmel Cönger, pazar yerinin tamamlanmasıyla birlikte ilçe halkının daha düzenli, hijyenik ve güvenli bir alışveriş alanına kavuşacağını belirtti. Cönger, “Keskinli hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak, esnafımıza da rahat çalışma imkânı sağlayacak bir pazar alanı inşa ediyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Keskin Belediyesi ekipleri, altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını da kapsayan projenin en kısa sürede tamamlanması için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Kaynak: Haber Merkezi