AKYÖN KAHVALTI BULUŞMASI

Bahattin Akyön’ün davetiyle gerçekleşen kahvaltı yoğun bir katılıma sahne oldu. Akyön görsel bir sunumla belediye başkanı seçildiğinde yapacağı projeleri tanıttı ve Kırıkkale’nin sorunlarını nasıl çözeceğini detaylı olarak açıkladı. Tek tek her bir projeyi ve projeleri nasıl gerçekleştireceğini, Kırıkkale’yi örnek alınan bir şehir haline nasıl getireceğini davetlilere anlattı. 
STK mensupları, muhtarlar ve basın mensupları Kırıkkale’nin sorunlarını anlattı ve Akyön’e sorular yöneltti. Kırıkkale’nin sorunlarının farkında olduğunu söyleyen Akyön, bunları bildiğini, çözümlerinin hazır olduğunu ve bu amaçla uzun bir çalışma yaptıklarını, Ankara ve İstanbul’dan konularında uzman bir ekip oluşturduğunu ve de her sorun için tek tek çözüm noktalarının hazır olduğunu ifade etti. Akyön sözlerine şöyle devam etti: “Kırıkkale’nin değerlendirilmeyen pek çok avantajı var. Biz bunları görüyoruz ve bunları nasıl işlevsel hale getireceğimizi biliyoruz. O cevheri işleyeceğiz. Kırıkkale’yi ekonomik olarak başka bir seviyeye taşıyacağız. 46 ilin buluşma noktası olarak burayı bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Projeler, bu şehri ziyaret edilen, merak uyandıran, ticari olarak işlek bir konuma taşıyacak. Her kesimin ihtiyacı olan eksiklerin, sıkıntıların farkındayız. Her kesimi rahatlatacak çalışmalar hazırladık. Boş laflar etmek için değil icraat yapmak için bu göreve talip olduk. Bu amaçla durmadan çalışıyoruz, çalışacağız. Şiarımız halka hizmet Hakk’a hizmettir.”
Ardından toplantı soru cevap şeklinde ilerledi. Akyön, kadınlardan çocuklara, emekliden esnafa kadar herkesin sorunlarına çözüm olacağını belirtti. Kırıkkale’yi daha temiz, düzenli, emniyetli, altyapı ve su sorunu çözülmüş bir şehir haline getireceğini sözlerine ekleyen Akyön, kahvaltının sonunda katılan herkese teşekkürlerini sundu.

4894e31e-7ef7-4f11-9fc4-e7aea32fca7e

f5ea8582-a74d-44a6-96e9-884b5f36716b

02802f28-c4c5-47c5-ad6c-0e8cfe293b89

46abd669-a9cc-44b3-9ac0-1413c70a82aa

Kaynak: Haber Merkezi