Gerçekleşen ziyarette Akyön, Kırıkkale'nin önemine vurgu yaparak, şehre katkı sağlama konusundaki niyetini dile getirdi.

Akyön, yapılan görüşmede şehrin değerlerini iyi kullanmanın ve potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmenin önemine vurgu yaparak, Kırıkkale'nin daha ileri bir noktaya taşınması için üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceğini ifade etti. İki taraf arasında gerçekleşen samimi sohbette, Kırıkkale'nin geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Akyön, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, "Sayın Mutlu Korkmaz Bey'e nazik karşılama ve ilgisi için teşekkür ederim. Kırıkkale'nin potansiyelini iyi değerlendirmek ve şehrimize katkıda bulunmak adına böyle değerli görüşmeler bizim için önemli. Karşılıklı istifade ettiğimiz güzel bir sohbet oldu. Kırıkkale'nin geleceği için birlikte çalışma isteğiyle ziyareti noktalıyoruz" dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Bahattin Akyön, Kırıkkale Barosu Başkanı Mutlu Korkmaz'a konukseverliği ve ilgisi için teşekkür ederek, gelecekteki işbirlikleri için umut dolu bir adım atmış oldu.

Kaynak: Haber Merkezi