31 Mart 2024 Mahalli İdare Seçimlerinde AK Parti'den Balışeyh Belediye Başkan adayı olan Ali Dedelioğlu seçimi kaybetmesinin üzerine veda mesajı yayınladı .

Veda mesajında göreve yeni seçilen Belediye Başkanına başarılar dileyen Ali fedelioğlu Milletin iradesine saygı duyduğunu ifade etti.

Ali Dedelioğlu'nun veda mesajı

Kıymetli hemşerilerim değerli Balışeyhliler.

Yerel seçim sürecini artık geride bırakmış buluyoruz. Sizlerin takdiriyle şehrimizi gelecek 5 yılda yönetecek kadroları belirlendi.

Partimiz olarak hep dediğimiz gibi millet iradesi her şeyin üstündedir.

Seçim sonuçlarının vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını allahtan niyaz ediyorum.

Kıymetli hemşerilerim, bu dünyada makam ve zenginlik bir bahttır, sağlık bunların içerisinde en önemlisidir. Ama bilin ki bunların hiç birisi bizim elimizde değil. Bunların hepsi gelir ve gider. Elinizde olan tek şey duruşunuzdur, yüreğinizdir, karakterinizdir.

Görev sürem boyunca da anlayışım hep bu oldu. 

Bugün burada sizlere veda etmek, içimi tarifsiz bir hüzünle dolduruyor. Balışeyh’de sizlere hizmet ettiğim yıllar, benim için anlamını yitirmeyecek değerlerle dolu. Her köşesi, her taşı, her insanıyla bu topraklar, benim için bir mutluluk kaynağıydı.

Bu köyde doğdum, büyüdüm, hayaller kurdum ve sizlerle birlikte yaşlandım. İlk gülüşümü, ilk gözyaşımı, ilk sevincimi ve kederimi burada paylaştım. Sizlerle geçirdiğim her an, benim için bir ömre bedel.

Belediye başkanı olarak sizlere hizmet etmek, benim için büyük bir gururdu.

Unutmayın ki her son yeni bir başlangıçtır. Hayat bitmiyor, aksine hepimiz için yeniden başlıyor. 

Emin olun ki bundan sonra bir yerlerde inşallah tekrar çalışma fırsatı bulacağız. Benim için en önemli şey gönül rahatlığı ile ayrılmak. Hep söylediğim gibi tekrar ediyorum. Şükür makamındayım.

Sizleri özleyeceğim, bu şehri özleyeceğim. Ancak ayrılık demek, birlikte yaşadığımız anıları unutmak demek değil. Her zaman kalbimde ve dualarımda olacaksınız. Sizden helallik istiyorum hakkınızı helal edin.

Gösterdiğiniz sevgi, gösterdiğiniz destek için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. 

Unutmayın ki, bu şehrin en büyük zenginliği sizlersiniz. Hep birlikte olduğumuz sürece, daha nice güzel günlerde birlikte olacağız.

Bu davada yanımda olan kıymetli Adalet Bakan Y. Sayın Ramazan CAN , Milletvekilimiz Sayın Mustafa KAPLAN , İl Başkanımız Sayın Engin PEHLİVANLI, Kadın Kolları Başkanımız, İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız, çok değerli Belediye Personelim başta olmak üzere oy veren vermeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Yine düğünümüz bir cenazemiz bir.

Yeni seçilen Belediye Başkanımıza görevinde muvaffakiyetler diliyorum.

Kaynak: Haber merkezi