Uzun yıllar sporla iç içe olduğunu ve çeşitli kademelerde yöneticilik yaptığını belirten Akyön, sporun zorlu ama umut dolu bir yolculuk olduğunu vurguladı. “Spordaki heyecan son düdüğe kadar sürer. Başarı inişli çıkışlıdır, ama her zaman bir emeğin ve gayretin ürünüdür,” diyen Akyön, bu mücadelede zirveye oynayan Kırıkkale FK’yı gönülden kutladığını ifade etti.
Kırıkkale FK Başkanı Adnan Duman ve yönetimini, Teknik Direktör Bülent Akan ve ekibini, sahada yürekle mücadele eden futbolcuları ve takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarları tek tek tebrik eden Akyön, “Başarı kimden gelirse gelsin küçümsenmez. Göz ardı edilmez, takdir edilir,” ifadelerine yer verdi.
Yeni sezon öncesinde tüm Kırıkkale halkını bu takıma destek vermeye davet eden Akyön, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek, “Bir spor adamı olarak biz bu desteğe hazırız. Hiçbir başarı kolay kazanılmaz. Bugün gelinen nokta da bir başarıdır,” dedi.