AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcıları Ahmet Özdemir ve Vahit Atalan, Kırıkkale Teşkilat Başkanı Zühtü Bozdemir ile telekonferans üzerinden bir araya gelerek teşkilat çalışmaları üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.
Toplantıda, haftalık programlar, il ve ilçe danışma meclisi toplantıları detaylı şekilde ele alındı. Ayrıca teşkilatın genel işleyişi ve süreçlere dair fikir alışverişinde bulunuldu.
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, katılımları ve değerli katkılarından dolayı Özdemir ve Atalan’a teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Teşkilatlarımız, partimizin en büyük gücüdür” sözlerini hatırlattı.
Görüşmenin, partinin teşkilat yapısının güçlendirilmesine ve saha çalışmalarının daha verimli hale gelmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.