AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Selimözer Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Kırıkkale’nin geleceğine yönelik projeler, sosyal ve kültürel çalışmalar ile gençlere sunulacak yeni fırsatlar konuşuldu.
İl Başkanı Pehlivanlı, güçlü bir Türkiye’nin yolunun güçlü yerel teşkilatlardan geçtiğini belirterek, mahalle teşkilatlarının hem parti hem de şehir için önemli bir köprü görevi gördüğünü ifade etti.
Toplantının düzenlenmesinde emeği geçen Merkez İlçe Başkanı Muhammet Genç ve Selimözer Mahallesi Komite Başkanı Adem Demet’e teşekkür eden Pehlivanlı, gece geç saatlere kadar kendilerini yalnız bırakmayan mahalle halkına da memnuniyetini dile getirdi.
Pehlivanlı, bu tür programların vatandaşların beklentilerini doğrudan öğrenmek ve çözümler geliştirmek açısından önemli olduğunu vurgulayarak, “Birlikte çalışarak Kırıkkale’yi daha güzel yarınlara taşıyacağız” mesajını verdi.