31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırıkkale’de değişim yaşandı. Uzun süredir her hangi bir sol parti adayının kazanamadığı Kırıkkale’de yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adayı Ahmet Önal  kayda değer bir fark ile Belediye Başkanlığına seçildi. 

351171650 554034830275579 8034853794183423859 N

Ahmet Önal sosyal medyada yayımladığı yazıda Kırıkkale halkına teşekkür etti.  İşte o açıklama:

‘’ Teşekkürler KIRIKKALEM
1 Nisan 2024’den itibaren İki yüz bin Kırıkkaleli hemşehirmin tamamının Belediye Başkanı olacağım. Kazanan, Kırıkkaleli hemşehrilerim oldu. Bu seçimin kaybedeni yoktur.
Kırıkkaleli hemşehrilerimin bana yüklediği sorumluluğun ,çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. En kısa sürede kollarımızı sıvayarak çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum.
Belediye Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, bürokratlarımıza, işçisinden memuruna bugüne kadar şehrimize hizmet etmiş, emeği geçmiş herkese çok teşekkür ediyorum.Bundan sonra birlikte çalışarak bu şehre hizmet edceğiz,sorunları birlikte çözeceğiz.
Siz, bu şehre hizmet etme yetkisini bana verdiniz. Emanetinize gözüm gibi bakacağım. Sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacağım. Bu konuda sizlere söz vberiyorum.
 

Bu süreçte bana destek olan;
Sayın İl Başkanım ve Yönetim kuruluna, Sayın Merkez İlçe Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Sayın Kadın Kolları Başkanım ve Yönetim Kuruluna,Sayın Halkçı Liseliler Başkanım ve Yönetim Kuruluna , sandıkta görev alan okul ve sandık sorumlusu arkadaşlarıma, gönül vererek can siperane çalışan isimsiz kahramanlarımıza, seçim güvenliğini sağlayan Seçim Kurulu,Sandık kurulu görevlilerimize, Kolluk Kuvvetlerimize ve tüm KIRIKKALE halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

SÖZ VERDİĞİM GİBİ

BİRLİKTE BAŞARDIK
BİRLİKTE KAZANDIK
BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ!!!

Kaynak: Haber Merkezi