Kırıkkale’de lise öğrencileri, 2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren anlamlı bir etkinlikle başladı. Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, ders zilinden önce 150 metre uzunluğundaki Türk bayrağını omuzlayarak okul bahçesinde gurur yürüyüşü gerçekleştirdi.
Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen ve bayrak sevgisini, ortak aidiyet bilincini güçlendirmeyi amaçlayan farkındalık çalışmaları kapsamında düzenlenen etkinlik, Kırıkkale’de yoğun katılımla yapıldı. Sabah saatlerinde okul önünde bir araya gelen öğrenciler, dev Türk bayrağını büyük bir özenle taşıyarak okul bahçesinde tur attı.
Bayrağın okul bahçesinde açılmasıyla birlikte ortaya çıkan görüntüler, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Öğrenciler ve öğretmenler yürüyüşü alkışlarla desteklerken, etkinlik boyunca coşku ve gurur duygusu ön planda oldu.
Programın tamamlanmasının ardından öğrenciler sınıflarına geçerek derslerine başladı.




