Zeki Müren'in hayranları tarafından merak edilen bu hikaye, müzik dünyasının ötesinde bir aşkın perde arkasını ortaya koyuyor.

Zeki Müren'in hayatındaki bu gizli aşk, Kürşat Bey adında bir genç subayla başlıyor. Müren'in her akşam Cihangir Saunası'na gitmesini öğrenen Kürşat Bey, bu sauna yerine kendisi de gitmeye karar veriyor. Uzun bir bekleyişin ardından, Zeki Müren'i gördüğünde hemen soyunup yanına giden Kürşat Bey, hayranlığını dile getiriyor ve tanışmak için burada bulunduğunu söylüyor.

Zeki Müren'in, genç subay Kürşat Bey'e karşı duyduğu hayranlık, kısa sürede derin bir aşka dönüşüyor. İlk buluşmalarından sonra Müren, tüm prensiplerini bir kenara bırakarak Kürşat Bey'i evine davet ediyor. Bu buluşmalar, zamanla özlem ve tutkuya dönüşüyor ve ikili arasında ölümsüz bir ilişki başlıyor.

Ancak bu gizli ilişkiyi sürdürmek hiç de kolay olmuyor. Kürşat Bey'in başka bir şehirdeki birliğine gitmesi üzerine, Zeki Müren dayanamayarak sevgilisinin bulunduğu yere kadar gidiyor ve orada bir ev tutuyor. Ancak bu durumun ortaya çıkması büyük bir skandala neden olabileceğinden, Müren'in arkadaşı Berrin Hanım'ın çözüm önerisiyle, Zeki Müren siyah bir kadın çarşafı giyip arabasının arkasına yatırılarak gizlice taşınıyor.

Zeki Müren'in bu gizli aşkı, duygusal iniş çıkışlarla dolu 8 yıl süresince devam ediyor. Ancak zamanla ilişkileri sona eriyor. Kürşat Bey'in İstanbul'a gelişleri, Müren için heyecan ve sinir krizleriyle dolu günler demek oluyor. İkilinin arasında, Zeki Müren tarafından hediye alınmayan takım elbiseler yüzünden bile kavga yaşandığı anlatılıyor.

Bu tutkulu ilişki tam 8 yıl sürdükten sonra sona eriyor, ancak Zeki Müren ve Kürşat Bey arasında dostluk devam ediyor. Zeki Müren'in vefat ettiği gün, Kürşat Bey ve oğlu başucunda bekleyerek, uhrevi aşkına olan veda görevini yerine getiriyorlar. Müren'in alnından öperek gerçekleştirilen bu veda, Zeki Müren'in hayatındaki gizli aşkın ölümsüzlüğünü simgeliyor.

s-97c1c15a8d60e34bf9fb0d300887b9b55b7b3e0f

s-c99e84968bc8dd7acb4cd48c9160877c688b5b65

s-9accdf4eaf99b2a089eeb2c6426d1872890dd54e