YRP Delice İl Genele tanıdık aday

Türkiye'de ve Kırıkkale'de bankacılık sektöründe uzun yıllar görev yapan Haydar Öztürk Yeniden Refah Partisi Delice İl Genel Meclis Üyesi Adayı oldu .

TANIDIK BİR BANKACII M G 20240229 W A0246

Kırıkkale'nin tanıdık bankacısı siyasete girme gerekçesini şu şekilde anlattı ."2018 yılı Ocak ayında, özel bir bankanın şube müdürü olarak görev yapmakta iken emekli olarak çalışma hayatımı sonlandırdım. Görev icabı sevdiğim ve sürekli içerisinde yer almak istediğim siyasete fiilen atılamasam da bazı partilerin saflarında dışarıdan yer almaya gayret ettim. "dedi.

DELİCE VE KÖYLERİ

Haydar Öztürk konuşmasının devamında "Emekliliğin ardından aktif olarak siyasetle uğraşmaya başladım. Şu an safında yer aldığım Yeniden Refah Partisinden Delice ilçesi İl Genel Meclisi üyesi adayı gösterildim. 36 yılı aşkın bir süre Kırıkkale’mizin bir çok özel bankalarında hizmet vermiş birisi olarak bu tecrübemi Delice ve köylerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kullanmak istiyorum.Bu yüzden bu göreve talip oldum. " şeklinde konuştu.

ÖZ GEÇMİŞ

1958 Kırıkkale Delice Alıcıyeniyapan köyü doğumlu.İlk, Orta ve Lise tahsilini Kırıkkale’de yaptı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde eğitim gördügü sırada 2.sınıfda 1981 yılında özel bir bankada işe başlaması nedeniyle yarım bıraktı.

1981 yılından emekli oldu. 2018 yılına kadar Kırıkkale’de 5 adet özel bankada krediler yöneticisi olarak çalıştı. Bunun 20 yılı yöneticilikle, son ,15 yılı ise şube müdürlüğü göreviyle geçti. Evli ve 1 çocuk babası. Doğum tarihinden bu yana Kırıkkale’de ikamet ediyor.

Kaynak: Haber merkezi