2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Voleybol Yıldız Erkek Müsabakaları'nda heyecan dorukta yaşandı. Ev sahipliğini gururla üstlendiğimiz müsabakalarda B Grubu'nda birinci olan Çorum Ahmet Tevfik İleri Ortaokulu, büyük bir başarı elde etti.

E1Şampiyonanın zorlu mücadeleleri sonucunda Çorum Ahmet Tevfik İleri Ortaokulu, B Grubu'nda 1. olarak yarı finale yükselmeye hak kazandı. Büyük bir coşku içinde geçen müsabakalarda öğrenciler, birbirinden heyecanlı anlar yaşayarak yeteneklerini sergilediler.

K1Dereceye giren takımlar arasında mücadele veren Çorum Ahmet Tevfik İleri Ortaokulu, elde ettiği başarıyla adını finale yazdırmıştır. Ödül töreninde Gençlik ve Spor Kırıkkale İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Nezaket Sülünoğlu, başarılı takımlara ödüllerini takdim etti. Öğrencilere teşvik edici sözlerle seslenen Sülünoğlu, sporun önemine vurgu yaparak başarılarının devamını diledi.

K3Ayrıca, Yıldız Kız Müsabakaları'nda da büyük bir çekişme yaşandı. Ankara Beytepe Ortaokulu, A Grubu'nda birinci olarak yarı finale katılmaya hak kazandı. Diğer yandan, B Grubu'nda mücadele eden Ankara TED Koleji birinci olarak adını duyurmaya devam etti.

K4

Turnuvaya katılan tüm okullara, öğrencilere ve antrenörlere teşekkür ederiz. Bu spor etkinlikleri, gençlerimizin sosyal gelişimine katkı sağlamak adına büyük bir önem taşımaktadır. Sporun birleştirici gücüyle, öğrenciler arasında dostluk ve fair-play ruhunu desteklemeye devam ediyoruz.

Yarışmaların, öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine olumlu etkiler sağlamasını diler, gelecek yıllarda daha birçok başarıya imza atmayı hedefleriz. Sporcularımıza ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Turnuvanın sonuçları, öğrencilerin sporla buluştukları bu güzel etkinlikle unutulmaz anılara dönüşecektir.

Kaynak: Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü