Yeşilay Kırıkkale Şubesi heyeti, Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Ergeç’i ziyaret etti. Görüşmede bağımlılıkla mücadele ve gençlere yönelik yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı.

Ziyarete Yeşilay Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Çalık, Kırıkkale Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü Başkanı İkbal Çalık ve Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Özcan katıldı.

GENÇLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Görüşmede özellikle gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunmasına yönelik farkındalık faaliyetleri üzerinde duruldu. Yeşilay ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arasında gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ve kurumlar arası iş birliği imkanları değerlendirildi.

Yahşihanda şehidin adına Mescit yapıldı
Yahşihanda şehidin adına Mescit yapıldı
İçeriği Görüntüle

Toplum sağlığının korunması ve gençlerin bağımlılıklardan uzak, bilinçli bireyler olarak yetişmesinin önemine dikkat çekildi. İl Müdürü Cemal Ergeç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Yeşilay heyetine teşekkür etti.

Kaynak: Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü