YRP Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal " Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor"

4Bcd8B3Da43142Ea85282421F28F37B1

YRP Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal Cumartesi günü Kırıkkale Seçim bürosunun açılışı ile ilgili açıklama yaparken partisinin Türkiye'de ve Kırıkkale'de yükselişte olmasını mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Erdal "Öncelikle uzun yıllardan beri milletimizin rantçı, heykelci ve örgütçü belediyecilikten yaşamış olduğu sıkıntılardan doğuyor. Yıllardan beri siyasi particiler milletimizi kötünün iyisini seçmeye mecbur bıraktılar. Yeni bir belediyecilik anlayışını 89 – 94’teki efsane milli görüş belediyecilik anlayışını milletimizin önüne koyamadılar. Ahlaklı belediyecilik anlayışını milletimizin önüne koyamadılar. Rantçı, heykelci ve örgütçü belediyecilikten milletimiz bıktı, usandı. Yeniden Refah Partimizin büyümesindeki diğer önemli sebep ekonomik sıkıntılardır. Bugün Türkiye’nin her köşesinde emeklimiz, memurumuz, asgari ücretlimiz ve çiftçimiz geçinememekten şikayet ediyor. Hayat pahalılığı, enflasyon, ekonomik kriz ve alım gücünün sürekli düşmesi gibi unsurlar Yeniden Refah Partisi’nin bir umut haline gelmesine vesile olmuştur. Geçen yıllar içerisinde hem belediyecilik alanındaki milletimizin beklentisini karşılamayan belediyecilik anlayışları hem de makro boyutta ekonomik alandaki milletimizin geçim derdine yol açan sıkıntılar onları bizim partimize yönlendiriyor. Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri tüm Türkiye’de çok güçlü bir şekilde duyuluyor."dedi.

I M G 20240307 W A0099

Arif Erdal açıklamasının devamında Kırıkkale Belediyesi'ni kazanacak  potansiyele sahip olduklarını ifade ederken "Her yerde kendimiz kazanmak için seçime giriyoruz’ Kırıkkale ‘de inşaallah seçimleri Belediye Başkan Adayımız Muhammed Ali TEKİNAY kazanacak.Son günlerde partimize yönelik suçlamaları hayretle karşılıyorum .‘seçimi kazanmak için değil kaybettirmek için çalışıyorlar’ eleştirileri ço abes geliyor. Her zeminde Genel başkanımız açıklama yapıyor. "Şeklinde konuştu.

Erdal açıklamasının devamında " Yeniden Refah Partisi, hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyor. Her yerde kendimiz kazanmak için seçime giriyoruz. Diğer tüm partiler de böyledir. Bu mantıkla giderseniz; o zaman İstanbul’da DEM Parti, AK Parti’ye kazandırmak için seçime giriyor. Çünkü DEM Parti’nin alacağı oylar, İmamoğlu’ndan gidecek. Eğer öyleyse DEM Parti, seçime girmesin mi? Eğer girerse AK Parti’ye kazandıracak. Aynı durum İYİ Parti için de söz konusu. O zaman daha önce de belirttiğimiz gibi seçimlerden önce bir kurum anket yapsın. En yüksek oy alan 2 partiyi belirlesin ve seçime onlar girsin. Çünkü onların dışındaki herkes birine kazandırmak için yola çıkacak. Böyle demokrasi olur mu? Böyle seçim olur mu? Seçime girme hakkı olan her parti, istediği seçim bölgesinden seçime girer. Böyle bir yaklaşım partilere ve seçmene karşı uygun bir yaklaşım değildir. Ahlaklı belediyeciliği yeniden hakim kılmak için seçime giriyoruz” . Seçimlerde en iyi sonuçları elde etmek için bütün teşkilatlarımız insan üstü bir gayretle , canla başla çalışıyorlar, bütün imkansızlara rağmen , çünkü biz “ İMAN VARSA İMKAN DA VARDIR “ diyen Rahmetli ERBAKAN hocamızın izinde, yılmadan, usanmadan çalışıyoruz.Kırıkkale ‘ de bütün ilçelerimizde iddialıyız Yeniden Refah Partisi olarak en iyi sonuçları alacağız. Siyasetin parlayan yıldızı Yeniden Refah Partisi olacak. Aziz milletimiz bizi tercih edecek bizde onlara hizmet edeceğiz. Halka hizmet hakk’ a hizmet inancıyla yolumuza devam ediyoruz. Kırıkkale ‘li hemşerilerimi SKM büromuzun açılışı na davet ediyorum." Şeklinde ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Cumartesi günü yapılacak olan seçim bürosu ofisine Parti üst düzey yöneticilerde  katılacaklar.

Kaynak: Yeniden Refah Partisi