Yavuz Kuzucu rakiplerine gönderme yaptı

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Avukat Yavuz Kuzucu bürosunun açılışında yaptığı konuşmada rakiplerini eleştirerek göndermelerde bulundu. Rakiplerinin Kırıkkale için hizmet üretmediğini belirterek eleştirilerini şu şekilde sıraladı.

Kuzucu eleştirilerle şu şekilde başladı ."Bir tanesi şuanki belediye Başkanı, diğeri son 20 yılın 15 yılını en yetkili belediye başkan yardımcılığı yapmış kişidir. Bir diğeri ise şuanki Milletvekili...

Şuanki mevcut belediye Başkanını mevcut durumunu açıklıyorum: Sayın başkan yaklaşık on yıldır belediye başkanısınız. Allahını severseniz ilimize elle tutulur gözle görünür ne yaptınız. Hiçbir projeyi uygulayamadınız. Kırıkkale halkını ırmak suyuna bile muhtaç ettiniz. Korkunuzdan alt yapıya bir kere bile el atmadınız.Sadece halkımızın gözünü boyamak için kaldırımı söküp taş döşediniz.Uzun bir dönem Pandemi dönemi geçti zor durumda kalan esnafın bir kere bile hatırını sormadınız. 10 yıl belediye başkanlığı yapmış birinin sokakta herkes tanıması gerekirken siz hiç sokaklarda görülmediğiniz için sizi hiç kimse tanımamaktadır.

Ben gidersem belediye çalışanları maşlarını alamaz diye belediye çalışanlarına üstü kapalı tehditler savuruyormuşsunuz.Belediye işcilerinin maşlarını alamadığı zamanlarda sizin iktidarınızın zamanı değilmiydi?Kısacası maaşı zamanında veren de vermeyende sizin iktidarınız değilmiydi. Allahın izni ile bizim belediye başkanlığımızda tüm belediye çalışanlarının maaşı alnının teri kurumadan verilecektir.Tüm belediye çalışanlarının tamamı maaşını almadan belediye başkanı hiçbir zaman maaşını alamayacaktır.

 Belediye çalışanlarıyla bir ve beraber olacağız. Biz hiç kimseden büyük, hiç bir çalışan bizden kendini küçük görmeyecek, kibir,kasıntı bizde hiç olmayacaktır. Her gün birkaç esnafı ziyaret edip çayını içmeden işimize başlamıyacağız. Halkın ve esnafın içine sadece seçim zamanı çıkmayacağız.

Biz bugün olduğu gibi kazandığımız zamanda sizlerle beraber olacağız, sizlerin oyunu alıp, sadece zenginlerle düşüp kalkmıyacağız.

Kapımız her zaman herkese açık olacak, başkanla konuşmadan hiç kimse kör pişman belediyeden ayrılmayacaktır. "dedi.

Eleştirilerden nasibini alan diğer bir parti ise MHP oldu . Kuzucu "Gelelim Başkan yardımcısına Valla geldiği, aday olduğu partiye sonradan yapılan bir yama gibi oldu. Yerine tam oturmadı. Ne ceket yamaya uydu nede yama cekete tam uydu.

On beş yıl belediye başkan yardımcılığı yaptığınız dönemde belediyenin yaptığı başarısızlıklardan 2. Adam olarak sizin sorumluluğunuz yokmuydu?

Size soracağım soruların cevabını kırıkkale halkına açıklamanızı istiyorum.Çünkü Kırıkkale halkının birdaha birdaha kandırılmasını istemiyorum.

Soru bir: Siz Mustaf Pekdoğan Zamanında işe alınan ülkücü,türk milliyetçisi yaklaşık 660 kişiyi niçin işten attınız?

Onları ramazan gününde işlerine son verirken vicdanınız sızlamadımı?

Onlar ruhen ve bedenen ailelerinin yanında ne durumlara düştü hiç düşündünüz mü?

Sahi empati yapıp onların yerine kendinizi koydunuz mu?Hiç...

Bukadar kişiyi bir razaman gününde işten atmış bir kişi olarak anılırken sahi 1000 kişiyi işe alacağım sözünüze kimler inanacak.

Soru iki: Alpaslan Türkeş Bulvarının ismini niçin kaldırdınız?

Siz eğer bir ülkücü iseniz Alpaslan TÜRKEŞ isminin bulvardan inmemesi için bir mucadele verdiniz mi? Verdiyseniz basında veya herhangi bir yerde belgesi,kanıtı var mı?Gerçekten merak ediyorum Alparslan TÜRKEŞ ismine bir alerjiniz varmı?

Soru üç: 15 yıldır aynı ikdidarın belediye başkan yardımcısı iken hangi özelliğinizden dolayı sizi başka bir partiden başkan adayı gösterdiler?

Sizin on beş yıldır yardımcılığını yaptığınız başkanın partisinden aday gösterilmeniz daha doğru değil miydi?

Merak ediyorum Siz gerçekten şuan bir kişinin mi yoksa bir partinin mi belediye başkan adayısınız?

Gelelim sayın milletvekiline: Sizi Kırıkkale halkı Mecliste bizi temsil etsin diye seçti. Sizin ve Kırıkkale halkı için en iyisi,en hayırlısı mecliste milletvekili olarak kalmanızdır.İnanıyorumki Kırıkkale halkı sizi tekrar vekil olarak Ankaraya gönderecektir.

Değerli hemşehrilerim,

Size Kırıkkalenin Yavuzu,sizin evladınız olarak söz veriyorum: Şahsımı belediye başkanı olarak seçtiğiniz taktirde Uyumadan, dinlenmeden, yorulmadan ,yılmadan, usanmadan her an sizin emrinizde, sizlere hizmet etmek istiyorum. Değerli hemşehrilerim mühür sizde, karar sizin.Buraya uzaktan yakından gelerek bu proğramımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim"şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber merkezi