F B I M G 1707584220655

Açılışa Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat zorluk katıldı yapılan konuşmalarda Kırıkkale'deki mevcut belediyeciliğin sınıfta kaldığı ve halka hizmet etmekten uzaklaştığı vurgulandı. Açılış İyi partiler vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi . Açılış boyunca vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu’nun yapmış olduğu konuşma.

Sayın Genel Başkan Yardımcım, 

Çok Kıymetli Hemşerilerim, Partimizin çok kıymetli üyeleri hepinizi saygılarımla selamlarım.Uzaktan yakından gelerek seçim büromuzun açılışına şeref veren tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyorum...

Sayın Genel Başkan Yardımcım,saygıdeğer hemşehrilerim Kırıkkalemiz Cumhuriyetin kurulmasıyla, kuruluş aşaması başlayan önce belde, sonra ilçe, hemen sonrada il statüsü alan bir Cumhuriyet şehridir. Mazisi yakın olan ilimizin malesef gelişmesi zamanında sağlanamamıştır. Çabuk ve hızlı büyümesi sonucu plansız ve programsız büyüyerek, hantal bir şehir görünümünden öteye gidememiştir. Bunda da en büyük sebep birçok kez partizanlık ve iş bilmez kişilerin bazı zamanlar iş başına gelmesinden kaynaklanmaktadır.

F B I M G 1707585423854

Şehrimizin yenilenmesi güzelleşmesi ve çağdaş bir Cumhuriyet kenti görünümüne getirilmesi için önemli projelerin uygulanması gerekiyor. Bunun içinde eğitimli, işi bilen, korkmadan, yılmadan, halk ve millet için çalışan kişilerin iş başına gelmesi gerekiyor.

Eğer tercihini çalışan kişiler için yapmaz, şuralı, buralı, senin adamın, benim adamım diye yaparsan o zamanda bugünkü susuzluğa ve perişanlığa razısın demektir.

Değerli hemşehrilerim Gelin denenmişleri denemeyin onların çalışmalarını gördünüz. Geleceğimizi karartmamak için, yine kendim ettim kendim buldum dememek için bizlerede bir kere destek verin. Eğer bizde yapamazsak bir dahaki seçimlere bize de oy verip destek olmayın.

Çok kıymetli hemşerilerim Allahın izni ile gençliğimiz var. Bilgimiz var. Kırıkkalemize ve ülkemize hizmet etmek için heyecanımız var. Bir kerede alışılmışın dışındaki kişiye, bize oy verin. Sizler için gece gündüz hep beraber çalışalım, didinelim.

Yine kandırılıp aldatılırsan inanın yarınlarımız daha kötü olacaktır. 31 Mart seçimi herkes için bir dönüm noktasıdır. Senden oyunu alıp seçime kadar seni unutanlara bir daha pirim verme.

Kırıkkalemizin ileriye dönük çağdaş bir şehir olması için büyük projeleri korkmadan yılmadan uygulaması gerekiyor. Bu projelerimizi kısa kısa sizlere anlatacağım. Bizim rakiplerimizin bu projelerin çoğuna akılları ermez. Hatta bunlar hiç yapılırmı diyebilirler. Çünkü onların düşünceleri bizim hayellerimizin bile gerisinde kalır.

Allah’ın izni ile kimselerin aklına gelmeyen, gelenlerinde böyle büyük projeleri uygulamadan korktukları tüm projeleri, yeri ve zamanı geldikçe uygulayarak Kırıkkale’mizi orta Anadolu’nun tam ortasında parlayan bir yıldız şehir yapmanın, sözünü veriyorum.

Kaynak: İyi Parti