Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldırım Aspava Arasında Öğretmenler Günü'ne Özel İndirim Protokolü İmzalandı

İlçe Öğretmenleri ve Aileleri, Yıldırım Aspava'dan %8 İndirimden Yararlanacak

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cengiz Yıldırım Aspava ve Yahşihan Belediyesi arasında, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel bir indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, ilçedeki tüm öğretmenler ile bunların eşleri ve en fazla 2 çocuğu, Yıldırım Aspava'dan %8 indirimden yararlanabilecek.

Yapılan açıklamada, protokolün 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü anlamlı kılmak amacıyla hayata geçirildiği belirtilirken, ilçedeki öğretmenlerin ve ailelerinin bu avantajdan yıl sonuna kadar faydalanabileceği vurgulandı.

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü, "Öğretmenler Günü vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği, ilçemizdeki öğretmenlerimize küçük bir teşekkür niteliği taşıyor. Cengiz Yıldırım Aspava'nın katkılarıyla ilçemizdeki eğitim camiasının birlik ve beraberliği pekişiyor" dedi.

Cengiz Yıldırım Aspava yetkilileri de, "Eğitim, toplumun temel direğidir. Bu anlamlı gün vesilesiyle ilçemizdeki öğretmenlerimize bir teşekkür etmek istedik. Umarız bu indirim, onların güzel anılar biriktirmelerine katkı sağlar" şeklinde konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Protokol kapsamında sunulan %8 indirim, ilçedeki öğretmenlerin ve ailelerinin Yıldırım Aspava'da keyifli bir deneyim yaşamalarına olanak tanıyacak. Yahşihan Belediye Başkanlığı da yapılan işbirliği için tebriklerini ileterek, ilçedeki öğretmenlere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Editör: Müjgan BARIŞ