F B I M G 1707036174001

Saadet Partisi 31 Mart 2024 mahalli idare seçimlerinde 'Haydi bismillah'sloganını kullanıyor .

Cumartesi günü Ankara'da yapılan toplantıda illerin adayları partilere tanıtıldı.

Kırıkkale'de sevilen siyasetçi Veysel Kutluca Saadet Partisi'nden Kırıkkale Belediye Başkan adayı oldu.

Saadet Partisi bu seçimlere kendi adayına girmeyi tercih ettiği için Kırıkkale'de mevcut İl Başkanı Veysel Kutluca'yı Kırıkkale Belediye Başkan Adayı gösterdi.

Saadet Partisi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde kendi adı kendi adayıyla seçime girme kararı aldı. Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Kırıkkale Belediye Başkanı olarak İl Başkanı Veysel Kutluca açıklandı. Veysel Kutluca'ya adaylığının genel merkez tarafından tebliğ edildiği öğrenildi. Kırıkkale'nin Milli Görüş iktidarına ihtiyacı olduğunu belirten Kutluca, 2024 yerel seçimlerinde iddialı olduklarını ve Kırıkkale'ye hizmet etmek istediklerini ifade etti. 

Kalehaberi açıklamalarda bulunan ve sevilen siyasetçi Kutluca Kırıkkale'de Milli Görüş belediyeciliğini getirmede kararlı olduklarını söyledi.

Partilerinin geçmişte başarılı bir belediyecilik göstererek ardından iktidara geldiğini hatırlatan Veysel Kutluca Belediyeciliği kendilerinin uzmanlık alanı olarak göstererek "Milli Görüşçülerin ve Saadet Partisi'nin bir başarısıdır. Bunu geçmişte ispatladık. yine ispatlayacağız." dedi.

Kaynak: Saadet Partisi