Halkımız Velinimetimizdir

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas basın mensupları ile bir araya geldi. Kırıkkale'ye geneli 6 ay olmasına rağmen şehri kısa sürede tanıma fırsatı olduğunu belirten Vali Makas, Kırıkkale'nin insanının vatansever ve devletçi yapısından dolayı huzur şehri olduğuna vurgu yaptı.

"Türk yönetim sisteminin özeti olan İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın. Halkımız bizim velinimetimizdir." Diyen Vali Mehmet Makas, Kırıkkale'de son 1 yıl içerisinde asayiş olaylarında azalma olmasının memnuniyetini ifade etti. Makas, devletçi ve vatansever Kırıkkale halkına teşekkür ederek; devlet-millet işbirliğinin en güzel örneğinin Kırıkkale'de yaşandığına vurgu yaptı.

1-65Kırıkkale Valisi Mehmet Makas şöyle konuştu;

Kırıkkale'ye atanalı 6 ay oldu. 6 ay içerisinde şehrin Merkez ve kenar mahallelerine kadar her sokakta olduk. Esnafımızı dinledik. Emeklimizi dinledik. Köylümüzü dinledik. Kamyoncumuzu, kardeşlerimizi dinledik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi yerinde oturan değil sahada olan bir vali olmaya özen gösterdik.

3-40Şehitler diyarı bir memlekette yaşıyoruz. Kırıkkale’mizde 272 şehidimiz var. Kırıkkale'yi yönetmek hakikaten bizler için yani mülki idare, emniyet ve jandarma için çok kolay. Niye derseniz vatandaşın kendisi zaten devletine yakın ve saygılı. Bizim görmediğimizi onlar görüyor, uyarıyor. Bizim bazen şöyle yapsak daha mı düzgün olur dediğimizi halkımıza sorup bilgi alıyoruz.

Kırıkkale'de devletin bekasına inanmış, devletin lider ülke olma yolunda yürüyüşüne destek olan bir tabanı var. Bunla ne kadar gurur duysak azdır.

Basın camiasından birçok arkadaşlarımız bizi belli konularda yönlendirdi. Şurada bir noksan var. Bunu düzeltebilir miyiz şuraya şöyle bir dokunuş yapabilir miyim diye bizlere yardımcı oldunuz. O memleket sizin bizler bürokrat insanlarız bugün varız yarın yokuz.

Velinimetimiz sizlersiniz. Bizim başımızın tacısınız. Kırıkkale halkının da gören gözü, duyan kulağısınız.

Kaynak: Haber Merkezi