Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadelede göz açtırmıyor .

Sokak satıcılarını adeta mercek altına alan emniyet ekipleri hepsini teker teker yakalıyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sokak satıcılarının tespiti ve yakalanmasına yönelik olarak yapılan operasyonda bir şahıs yakalandı.

Kırıkkale Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada "S.S isimli şüpheli şahsın satışını yaptığı 15 adet sentetik ecza ve 2,09 gram skunk maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmış, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır.Uyuşturucu ile Mücadelemiz szim ve Kararlılıkla devam edecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadesine yer verildi.

Kırıkkale'de uyuşturucu satışı yapan zanlı tutuklandı

Kırıkkale'de uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti ve kullanan şahıslara yönelik çalışmalar sürüyor. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik çalışmalar neticesinde S.S. gözaltına alındı. Şüpheli şahsın üzerinde arama yapan polis, 15 adet sentetik ecza hapı ve 2,9 gram skunk ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen S.S., "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İHA

Kaynak: İHA