Kırıkkale şehir merkezinden geçen tren hattın üzerine yapılan 3 adet üst geçit inşaatının tamamlanmasına rağmen asansörleri bir türlü hizmet vermiyor.

Asansör olmadığı için de yaşlılar çocuklar bu hizmetten yararlanamıyorlar. Vatandaşlar asansörün kurulmasına rağmen hizmete açılmamasına bir anlam veremiyor.

1E9A977A 9F08 438C 8Fe9 74A2163Adad8

 Kırıkkale'de Sağlık Meslek Lisesi'nin karşısı ,Asude Evleri sitesine karşısı ve Bahçelievler Mahallesi'ne yapılan 3 adet asansörlü üst geçit tamamlandı .Gece ışıkları yanıyor.Ancak asıl ihtiyaç olan asansörler yapılmasına rağmen bir türlü hizmete açılamıyor.

Bu arada geçtiğimiz aylarda bu asansörlerin camları sık sık bazı vandallar tarafından kırarak kamu malına zarar verilmişti .

0115D1E8 382C 436C 846A F8B78Bca3325

Mahalle sakinleri büyük bir hevesle bekledikleri üst geçitlerin asansörlerinin hizmeti açılmasını bekliyor. Bu arada bazı vatandaşlar ise açıklamalarında üst geçitlerin lambalarının milli bir israf gibi sürekli sabaha kadar yandığını bunun sensörlü olması durumunda elektrik israfının önleneceğini ifade ediyorlar.

Kaynak: Haber Merkezi