Ulusoy;Tecrübelerimle belediyeye talibim

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy Partililerle ve Milliyetçi camianın önde gelen isimleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi KıF B I M G 1711273776059rıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy saha çalışmalarına devam ederken projelerini anlatıyor. Harun Ulusoy belediyecilikte başarısının en büyük etkeni 15 yıllık tecrübesi olacağını vurgularken kurumu yakın en tanıdığını ifade ediyor.

F B I M G 1711273793737

KIRIKKALE'Yİ ÇOK SEVIYORUM

Mahalle toplantılarını ağırlık veren Harun Ulusoy son ziyaretlerini gençlerin bulunduğu kafeteryalara ayırmaya başladı. Harun Ulusoy yaptığı ziyaretlerde "Ben Kırıkkale'ye hizmete talibim. Kırıkkale'de yaşıyorum .Kırıkkale'yi çok seviyorum .15 yıllık belediyecilik tecrübemle ekibimle göreve talibim. Her mahallenin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum .Kırıkkale benim aşkım, davam ,derdimdir. 31 Mart'ta hemşehrilerinden destek istiyorum"diyor.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Kırıkkale halkının kendisine büyük destek verdiğini ifade eden Ulusoy açıklamasının devamında" Kıymetli esnaflarımıza hayırlı işler dileyerek güzide hemşehrilerimizle hemhal olduk. Gündeme dair istişarelerde bulunarak sıkıntılarını dinledik, taleplerini aldık.Misafirperverliklerinden ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu. MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ile birlikte ziyaretlerini devam ettiren Harun Ulusoy 1 Nisan'da Kırıkkale'de yeni bir dönemin başlayacağı ifade ederek destek istiyor. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı'nın gayretleri ile Pazartesi günü Kırıkkale MHP teşkilatı geçmiş dönemde partiye hizmetleri olan partililerin katılımı ile geniş çaplı bir iftar yemeği verilecek.

Kaynak: Haber merkezi