Ulusoy;Kırıkkale'ye Üretken Belediyeciliği getireceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi KırıkkaleF B I M G 1707990215337 Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy Kamu Sen il başkanlığında Yücel Karabacak'ın organize ettiği toplantıda üyelerle bir araya geldi. Programda MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı'da yer aldı.

Harun Ulusoy yaptığı açıklamada 20 yıllık belediyecilik tecrübesine güvendiğini ve Kırıkkale Belediyesi'nin 20 yıllık MHP özlemine son vereceklerini ifade ederken projelerin hazır olduğunu ve bir Nisan'dan itibaren Kırıkkale'de büyük bir imaj değişikliğinin başlayacağını dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin yerel idarelerde ana ilkesi olan Üretken Belediyecilik anlayışını Kırıkkale'ye taşıyacaklarını ifade eden Harun Ulusoy "Sizlerin desteğiyle bir Nisan'dan itibaren Kırıkkale'de yeni bir belediyecilik anlayışı hakim olacak. Çalışkan Belediye Başkanı olacagıma sizlere söz veriyorum . Üreten belediye olacağız. Projeleri olan belediye olacağız.Tek amacımız insanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve belediyecilik alanında Türkiye örnek çalışmalar yapmaktır."dedi. Programı sonunda Kamu sen üyeleri Harun Ulusoy'a merak ettikleri konular hakkında ve projeleri üzerine sorular yöneltiler.

Kaynak: Haber merkezi