Ulusoy'dan, Saygılı'ya gönderme, hangi sözünü tuttun ki ?

F B I M G 1709024717656

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan aday ve Belediye Meclis üyelerine tanıtım programında konuşan Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya eleştirilerde bulunarak verdiği sözleri tutmamakla itham etti.

VAAD ETTİ,YAPMADI

Mehmet Saygılı'nın 2019 seçimlerinde halka vaad olarak sunduğu projelerin hayata geçmediğini ifade eden Harun Ulusoy ,Saygılı'nın 2024 seçimleri için de yapmış olduğu reklamlarda 'Ben tutamayacagım sözü vermem ' şeklindeki yeni sloganının gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Ulusoy Saygılıya verdiği sözleri tutmamakla suçlarken yine söz vaadi ile halkı yanılttığını ifade etti.

I M G 20240228 W A0092

Harun Ulusoy Saygılı'yı eleştirdiği konuşmasının bölümünde söz verilip yerine getirilmeyen projeleri şu şekilde sıraladı.

20240302 145621

Sayın Başkan 2019 seçimlerinde eski Sanayi sitesini kaldırıp yerine yenisini yapacaktı .Yapmadı.

Bahçelievler'deki Çoruhözü Deresi'nin ıslahı yapılacaktı .Onu da yapmadı.

'Ardiyeciler sitesi taşınacak' dedi. basın toplantısı yaptı .Ancak ne site yapıldı ,ne de taşınma oldu.

4 adet yaya alt geçidi yapılacak dediniz ,o da yapılmadı

Eski valilik binası yerine az önce Benim bahsettiğim yere 'Kültür Merkezi yapılacak' dediniz yapıldı mı ? Hayır.

'Kent ormanı revize edilecek' dediniz. Yapılmadı.

'Kırıkkale Belediyesi çalışanlarına lojman yapacağım' dediniz .Yapılmadı.

AYNI YALANLAR

Harun Ulusoy konuşmasının devamında" 2019 yılında tutamayacağınız her türlü sözü zaten vermişsiniz .Çünkü şimdi çıkıp Bu seçimlerde de aynı yalanları halkımızın inanmasını bekliyorsunuz . Bu insanlar size sandıkta gereken cevabı verecektir. Onlar konuşacak . Biz iş üreteceğiz. " dedi.

Harun Ulusoy konuşmasında projelerinden bahsederken hayali bir proje sunmadığını 15 yıllık tecrübesi ve belediyeyi tanıyan birisi olarak gelir gider dengesini bildiğini ifade etti.Ulusoy " Milliyetçi Hareket Partisi'nin Üreten Belediyecilik anlayışı doğrultusunda Kırıkkale Belediyesi'nin imkanları ,şahsımın 15 yıllık belediyecilik tecrübesi ve milletvekilimizin mecliste ve partideki etkin gücüyle Kırıkkale'ye özlediği hizmetleri Milliyetçi Hareket Partisi'nin dinamik kadrolarıyla biz getireceğiz. Eleştirileceğimiz bir şeyi yapmayacağız. Amacımız suyu akan mis gibi kokan bir Kırıkkale . Kırıkkale için geliyoruz."dedi.

 Kırıkkale Kültür Merkezi'nde yapılan proje tanıtım toplantısına yoğun ilgi gösterildi .

ADAYLAR TANITILDI

20240302 150320

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk konuşmalar yaptılar. Programda Harun Ulusoy projelerini detaylarına kadar dinleyicilerle paylaştı. Programın son kısmında Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımı yapılarak toplu fotoğraf çekildi.

20240302 145637

Kaynak: Haber merkezi