Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale belediye başkan adayı Harun Ulusoy 15 yıl birlikte mesai yaptığı Kırıkkale Belediyesi çalışanlarını ziyaret ederek 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimleri için destek istedi.
Bir Belediyesi çalışanı olarak belediye çalışanlarının sorunlarını ve çözümlerini çok iyi bildiğini ifade eden Harun Ulusoy Belediye Başkanı olması durumunda belediyeyi ve projeleri belediye ekibi ile beraber yürüteceklerini ve Kırıkkale'de kalıcı projelere imza atacaklarını söyledi.
Ziyaret sırasında uzun yıllar birader mesai yapan belediye personeli Ulusoy'a yakın ilgi gösterdi. Hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Harun Ulusoy Kırıkkale Belediyesi binasının kendisinin 2. evi olduğunu belirterek "Aranızda öyle mutluyum ki sanki evimde gibiyim. Sizleri görmekten, sizlerle beraber olmaktan ve sizlerle ileride çalışmakta son derece mutlu olacağım." dedi.