Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy Belediye Başkanı olması durumunda yapacağı projeleri anlatmaya devam ediyor .

Ulusoy Miraç Kandilini İslami Değerler Külliyesinde kutlayarak Kandil Özel programına katıldı. İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön ve külliye çalışanları ve cemaatle bir araya geldi.F B I M G 1707249013788

65 yaş üzeri ve engellilerden su parası alınmayacağını açıklamasının ardından ikinci bomba olarak da bin kişilik istihdam sağlayacağını ifade etti .

Ulusoy'un bu açıklaması özellikle iş arayışında olan gençliğin ve ailelerin umudu haline geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, vaatlerini sıralamaya devam ediyor.

Adaylığı açıklandığı günden bu yana seri olarak vaadlerini sıralayan Ulusoy, istihdam konusunda da projeleri olduklarını belirtti.

Ulusoy, “Yapacağımız yatırım ve projeler ile Kırıkkale’de en az 1000 kişiye yeni istihdam alanı sağlayacağız. 1000 kişilik istihdam Kırıkkale'de 4.000 kişiye bir ekonomik rahatlık sağlayacaktır. 1.000 kişiye iş demek 4.000 kişiye aş demektir. Gençlerimizin kafeteryalarda gün boyu oturduğunu ve iş bulamadığının farkındayız. MHP'nin Üretken Belediyecilik anlayışında yatırım yapma ve hizmet etme ruhu vardır. Bunu hayata geçireceğiz” dedi.

Kaynak: Haber merkezi