Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırıkkale'de görev yapan yerel ve ulusal basın mensubu temsilcilerine yemek vererek hediyeler takdim etti.

I M G 20240111 W A0103

 Yahşihan'da bir araya gelen Osman Türkyılmaz göreve geldiği dört buçuk yıllık süre boyunca Kırıkkale basının desteğini gördüğünü ve projelerini kamuoyuna yansıtmada yerel basının ve ulusal basının desteğinin tam olduğunu ifade etti.

 Basının siyasiler için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Osman Türkyılmaz yaptıkları faaliyetlerin seçmenlere ve kamuoyuna taşınmasında Kırıkkale basının dört buçuk yıldır kendine destek verdiğinin memnuniyetini ifade etti.

Türkyılmaz konuşmasında kendisinun de basına her zaman değer ve öncelik verdiğini belirterek Yahşihan'da hayatını kaybeden Veli Yılmaz, İbrahim Akpınar gibi Kırıkkale'nin emektar gazetesi yani isimlerden sokaklara verildiğini ifade etti .Türkyılmaz yaptığı açıklamada gazetecilerin kendisine iki isim daha önermesi durumunda yine iki sokağa isim vereceğini dile getirdi. Bu isimlerden bir tanesi Ramazan Çetin oldu. Basın mensuplarının ikinci isim olarak Ahmet Yaman'ı önermesi üzerine Yaman kendisinin isminin Bahşılı'da bir sokağa verildiğini ifade etti. Programın sonunda basın mensuplarına Radyo hediye eden Türkyılmaz belediye olarak kapılarının ve gönüllerinin medyaya her zaman açık olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi