Hacettepe ile birleşeceğine dair açıklamalarıyla gündeme gelen Türk Metal 1963 Spor Kulübü Başkanı Serkan Kocaoğlu açıklamalarda bulundu.

F B I M G 1714843551728-1

GENÇLER BİRLİGİ İLE GÖRÜŞTÜK

Şampiyonluk sonrası gündeme gelen birleşme Projesi hakkında konuşan Kocaoğlu“Bu konu bir süre önce gündeme gelmişti ama ilerleme olmadı. Halen birçok kulüple görüşmelerimiz sürüyor. Hatta Gençlerbirliği ile bile görüştük” dedi. 

F B I M G 1714845201177

FARKLI TEKLİFLER VAR

Başkan Kocaoğlu, '3. Hacettepe yolda' haberimizin ardından GHA’ya ulaşarak bir açıklama yaptı. Kocaoğlu, Hacettepe ile birleşmeye yönelik gelişmelerin ve ilk habere söz konusu açıklamalarının yaklaşık 20 gün öncesine ait olduğunu ifade etti. Kocaoğlu şu ifadeleri kullandı: -Evet, takımımızı elden çıkarma gibi bir niyetimiz var. Bu noktada birçok kulüp ile görüşüyoruz. Hacettepe ile de bir süre önce bu konuda görüşmelerimiz oldu. Bir noktaya kadar gelmiştik ama sonrasında bir ilerleme kaydedemedik. İleride ne olur bilemiyorum. -Dediğim gibi birden fazla kulüple iletişim halindeyiz. Doğrudan Gençlerbirliği ile temasa geçip ‘pilot takımınız olabiliriz’ teklifini ilettik. Bir süre sonra bize olumsuz yanıt verdiler. Aynı teklifi Ankaragücü’ne de yaptık, bekliyoruz. Çankırı ve yurt dışından da olmak üzere kulübümüzle ilgilenenler var." Şeklinde ifade etti.

F B I M G 1714845204949

Kaynak: Haber merkezi