10 yıldır Delice Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Turgut Özdem AK Parti'nin aday göstermemesi üzerine Yeniden Refah Partisi'nden Delice  belediye başkan adayı oldu .

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde sandıkta gereken desteği bulamayan Turgut Özdem yayınladığı veda mesajı ile hemşehrilerine her zaman yanınızdayım, Emrinizdeyim mesajı verdi.

Turgut Özdem'in yayınladığı veda mesajı

Kıymetli Hemşehrilerim;

Bir seçim sürecinin daha sonlandığı ve milletimizin iradesiyle tecelli eden seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

10 yıllık görev süremiz boyunca imkansızlıklar içerisinde birçok projeyi hayata geçirip, rekorlar kırarak kimseye nasip olmamış hizmetleri ilçemize kazandırdık. Anlımızın akıyla görevimizi devretme zamanı geldi.

Bu süreçte her daim benim yanında olan başta ailem olmak üzere dostlarıma , arkadaşlarıma , ve siz değerli hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim. İyi varsınız .

Hemşehrilerimizin tercihleriyle seçilen Belediye başkanına , Belediye Meclisine, İl Genel Meclisine , Muhtarlara, Muhtar azalarına başarılar diliyorum. 

Tüm hemşehrilerimden helallik istiyor, hayırlı günler diliyorum. Biz buradayız ve Her emrinizdeyim.

Kaynak: Haber merkezi