Turgut Özdem'in yeni hedefi ;Yeniden Türkiye Birinciliği.

Delice İlçesine yaptığı güzel hizmetlerden dolayı 31 Mart 2019 tarihinde AK Parti'nin en fazla oy yüzdesi ile seçimi kazandığı İlçe olan Delice bu seçimde de yine Türkiye derecesi yapmaya kararlı.

%85.6 ile Türkiye'nin en yüksek oy yüzdesini kazanan Delice bu başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ziyaret edilmiş ve tebrik edilmişti.

Belediye başkanının bu başarısına rağmen ne gariptir ki AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Turgut Özdem Yeniden Refah Partisi'nden Delice Belediye Başkan Adayı oldu. İlçede yeni bir seçim rekoru kırmaya hazırlanan Turgut Özlem Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'de en fazla o yüzdesi ile kazanan Belediyesi yapmak için gayret gösteriyor .

Akşam saatlerinde halı sahada futbol oynayan Gençleri ziyaret eden Turgut Özdem 31 Mart 2024 tarihinde ki seçimde favori belediye başkanları arasında gösteriliyor. Başkan Özdem gece gündüz çalışarak kendisinin koyduğu Türkiye derecesi hedefini yakalamaya hedefliyor. Özdem " Bir İnsan ile bir dağ arasındaki en büyük fark herhalde birinin uzaktan bakınca büyük görünürken yanına yaklaştıkça küçülmesi, ötekinin ise uzaktan bakınca küçücük görünürken yanına yaklaştıkça devasa büyüklükte görünmesi olsa gerek, Rabbim sizlere göründüğü gibi olan insanlarla yol arkadaşlığı yapmayı nasip etsin inşallah. İnşallah Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye'de en fazla o yüzdesi ile kazanan belediye olacağız."dedi.

Kaynak: Haber merkezi