Tokmak Köfteli tanıtım gündem oldu

Karaahmetli Muhtar Adayı Mehmet Sarıtaş'ın seçim çalışmaları dolayısıyla Karaahmetli'nin meşhur Tokmak Köftesini ikram etmesi seçimin dikkat çekici gündeminden biri oldu.

Karaahmetli Köyü muhtar adayı Mehmet Sarıtaṣ Karaahmetli köyünde yaşayan seçmenleri etkilemek için Karaahmetli'nin unutulmaya yüz tutmuş genç nesilin pek bilmediği meşhur Tokmak Köftesi'ni ikram ederek seçim propagandası yaptı.

Olay nasıl olmuştu ?

3 çadır halinde yoğun vatandaşların katılım gösterdiği programda pişirilen köfteler davetlilere ikram edildi .

Mehmet Sarıtaṣ 3 çadırlık bir kalabalıkla düzenlediği tanıtım toplantısında coğrafya iṣaretli meṣhur Tokmak Köftesi dövülerek misafirlere ikram edilmesi memnuniyet oluşturdu.

Yapılan toplantıda konuṣan muhtar adayı Sarıtaṣ " köyümüz Kasabalıktan köy haline getirildi .Hizmetler azaldı .Bir turizm cenneti olan Karaahmetli eski cazibesini kaybetti .Baraj kenarına gelen konukların sayısında azalma var. Biz hem köy turizmini geliştireceğiz. Hem köye hizmet getireceğiz .Hizmet için yola çıktık. Ben yanlız değilim yanımda. 9 muhtar kadar yetkili üyelerimizle beraberiz.Karaahmetlı hakettiği yere getirmek için çalıṣacağız."diyerek 

köy halkından yetki istedi.

Haberimizin duyulmasının ardından muhtarın seçim kampanyası kadar ikramı ve Tokmak Köfte Kırıkkale'nin gündemi oldu .Birçok vatandaş Tokmak Köfte'yi internette arayarak yapılışını merak etti.

Kaynak: Haber Merkezi