Kırıkkale'de  tarımsal ürünler alanında gelişen bir işletmecilik sergileyen İsmet Duman yaptığı meslek gereği aynı zamanda Kırıkkale İl merkezinden köylere kadar tüm Kırıkkale yakınınen tanıma fırsatına ulaştığını ifade ediyor.

AK Parti Kırıkkale İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi İsmet Duman mesleğinden dolayı Kırıkkale'nin her kesimini ve özellikle köy camiasını yakından tanıdığını belirterek bu bilgi ve tecrübeleri ışığında göreve talip olduğunu dile getirdi.

Kırıkkale'ye çiftçileri vatandaşları esnafları yakının tanıdığını ifade eden İsmet Duman yaptığı açıklamada "Kırıkkale'de bilindiği gibi tarımsal ürünler ve ilaçlar alanında işletmem var .Bu sebeple Kırıkkale'nin Merkez ilçeler ve köyleri yakının tanıyorum. Çiftçilerimizin sorunlarını biliyorum .Adeta her köyün sorununu öğrendim. Bu tecrübelerimi Ak Parti'nin siyasi gücünü de alarak İl Özel idaresinde hizmete dönüştürmek istiyorum. Türkiye Yüzyılı'nda genç bir iş adamı ,genç bir mühendis ve genç bir siyasetçi olarak aktif görev almak ve memleketine siyasi kulvarda hizmet getirmeye talibim." şeklinde konuştu. Bu arada AK Parti il teşkilatında ve ilçelerde belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adayları netleştirme çalışmalarına da hız kazanmış durumda.

Kaynak: Haber merkezi