Kırıkkalegücü FSK da yönetim kurulu netleşmesinin ardından  takımı çalıştıracak teknik heyet arayışı başladı.

Bu arada Kırıkkale'de bulunan taraftar dernekleri yapmış oldukları açıklamada Kırıkkalegücü FSK'yı teknik direktör Nihat Baran'ın çalıştırmasına yönelik önerilerden oluşan bir kampanya başlattılar.

 Nihat Baran'ın Kırıkkalenin evladı olarak yeni yönetimle uyumlu bir şekilde çalışarak Kırıkkalegücü FSK'yı daha iyi noktaya getireceğine inandıklarını belirten taraftar dernekleri yönetim kurulunun bu önerilerini dikkate almasını istedi.

Muhafızlar taraftar grubunun kamuoyuna üyelik yapmış olduğu açıklama...

Kamuoyuna Duyuru 

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Seçimli Kongre ile yeni Başkan ve Yönetimi’ni belirlemiş ve görevi devralmış, Tabiri yerindeyse kolları sıvayarak hızlı bir şekilde çalışmalara başlamıştı.

2023-2024 Türkiye 3.Lig Futbol Sezonunun bitmesiyle beraber , Gelecek sezon için takımın başına geçecek teknik direktör ve yeni kadro planlaması için hummalı bir çalışma yürütüldüğü bilgisi kamuoyunda mevcut. Gerek sezonu takımın başında tamamlayan Nihat Baran ve Adı geçen yeni teknik direktör adayları, gerekse de takımda devam edeceği ve ayrılacağı konuşulan futbolcu grubu olarak bir çok isim ve kirli bilgiler gündemi meşgul etmektedir.

Yıllardır maalesef her ne kadar farklı isimler üzerinde sürpriz arayışlar ve tercihler yapılmış olsada günün sonunda yine takımın kurtarıcısı olarak Kırıkkale’nin Özevlatları tercih edilmiştir.

Bu sebeple bizler MUHAFIZLAR olarak yine aynı hataların yapılmaması aynı sonuçların ve telafisi olmayan günlerin yaşanmaması adına , Bu şehrin emeklerinin beklentilerinin ve umutlarının hüsrana uğramaması adına takımımızın başında mevcut teknik direktörümüz, Sevgili Nihat BARAN hocamızı görmek istediğimizi değerli Yönetimimize bu vesileyle bildirmek isteriz.

Kaynak: Haber merkezi