Kırıkkalegücü'nün yarın Arguvan sporla yapacağı maç öncesi Daltonlar Taraftar Grubu Başkanı Eray Ünver yaptığı açıklamada tüm şehri maça davet etti. Maç için ücretsiz otobüs kaldırılacak.

Ünver yaptığı açıklaI M G 20240323 W A0069mada" Kırıkkale halkına, Kırıkkalespor'a gönül verenlere ayrıca şehrimizin tüm siyasi temsilcilerine sesleniyorum.2014 yılından beri yılmadan, yıkılmadan, usanmadan temiz bir şekilde yürüttüğümüz ve ayakta tuttuğumuz Daltonlar Taraftar Grubu üyesi ve başkanı olarak bugün geldiğimiz durumdan tüm Kırıkkalespor taraftarları gibi bende memnun değilim."dedi.

Ünver kamuoyuna yaptığı açıklamada" Sezon başında yapılan transferlerin etkisiz oluşu devre arası önemli oyuncularımızı yanlış yönetim anlayışı ile kaybetmiş oluşumuz ayrıca yine devre arası yapılan yanlış transferler nedeniyle şehrimizin profesyonel liglerde mücadele eden tek temsilcisi Kırıkkalegücü FSK takımını hak ettiği yerden çok uzak bir yere getirmiştir.

Buradan siz değerli Kırıkkale halkına Kırıkkalespor'a gönül verenlere ve siyasi partilerimizin temsilcilerine ayrı ayrı sesleniyorum"dedi.

Ünver "Gelin hep beraber yarın sahamızda oynayacağımız Malatya Arguvanspor maçı öncesinde; tüm görüşlerimizi takıma karşı olan tüm fikirlerimizi bir kenara bırakarak Kırımızı Lacivert renklerin altında bir olalım iri olalım diri olalım.

 Kırıkkalegücü FSK takımımıza yanlış yönetime rağmen vereceğimiz destek ile sezon sonunda mutlu sona ulaşarak ligde hep beraber kalalım ve gelecek sezon daha güçlü bir şekilde hak ettiğimiz üst liglere çıkmayı ve şampiyonluğu hep beraber yaşayalım.

Yarın oynayacağımız Malatya Arguvanspor maçına tüm Kırıkkale halkı davetli olup, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanından stadyuma ücretsiz otobüsler kalkacaktır." Şeklinde konuştu.

                       

Kaynak: Haber merkezi