13869

Etkinlikte öğrenciler hem bitkileri öğrendi hem de unutulmaz bir gün yaşadı. Kırıkkale'de faaliyet gösterdiği günden itibaren önemli çalışmalara imza atan Özel Süleymaniye Okulları, 2-3-4-5 sınıf öğrencileri yönelik Kent Ormanı'nda anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Doğadaki Bitki Örtüsünü Tanıma' etkinliği düzenledi. Etkinlikte öğrenciler hem bitkileri öğrendi hem de unutulmaz bir gün yaşadı. Öğrenciler, veliler ve okul yönetiminin tam kadro katıldığı etkinlikte öğrenciler ve veliler, doğada bulunan yüzlerce çeşit bitki örtüsünü yakından tanıma imkanı buldu.

Suleymaniyeokullari3

Okul Müdürü Mehmet Yaşar, öğrenciler ve velilerle birlikte farklı bir etkinlik düzenlediklerini dile getirdi. Eğitimin sadece okulla sınırlı kalmadığını ve üzerinde yaşadığımız dünyanın ne gibi güzellikleri barındığını tanımaya imkan sunduklarını vurgulayan Yaşar, “Öğrencilerimiz yakından tanımış olduğu bu bitki örtüsüyle birlikte daha da bilgi sahibi oldular. Hangi bitkinin hangi aylarda yetiştiğini, insan sağlığı ve doğa için hangi bitkilerin önem arz ettiğini yakından görmüş oldular” dedi. Etkinliğe katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle etkinlik sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi