Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine katılabileceği Gençlik Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı süren merkezin ilçedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirtti.

GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR
Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde gençlere yönelik önemli bir yatırım hayata geçiriliyor. Sulakyurt Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde, ilçe merkezindeki park içerisinde yapımı sürdürülen Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.
Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçedeki gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri, yeni bilgiler edinebilecekleri ve sosyal faaliyetlere katılabilecekleri bir yaşam alanı oluşturduklarını ifade etti.

RESİM, MÜZİK VE İNOVASYON ATÖLYELERİ OLACAK
Yapımı devam eden Gençlik Merkezi, farklı alanlarda eğitim ve etkinlik imkânları sunacak.
Merkez bünyesinde teknik sınıflar, resim ve müzik atölyeleri, inovasyon alanları ve kütüphane bulunacak.
Gençler ve çocuklar, merkezde ders çalışabilecek, çeşitli kurslara katılabilecek ve ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulacak.

GENÇLER İÇİN YENİ BİR YAŞAM ALANI
Sulakyurt Belediyesi, Gençlik Merkezi ile ilçede gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği yeni bir buluşma noktası oluşturmayı hedefliyor.
Eğitim ve sosyal etkinliklerin bir arada gerçekleştirileceği merkezde, çocukların ve gençlerin boş zamanlarını verimli değerlendirmelerine yönelik faaliyetler düzenlenmesi planlanıyor.

BAŞKAN ÇETİNER: "SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ"
Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, devam eden çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, Gençlik Merkezi’nin ilçenin önemli bir eksikliğini gidereceğini belirtti.
Çetiner, "İlçe gençlerinin vakit geçireceği, bilgi edinip kendini geliştirebileceği bir yaşam alanını gençlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.
Gençlik Merkezi’nin tamamlanmasıyla ilçeye önemli bir sosyal alan kazandırılacağını vurgulayan Çetiner, "Sözümüzü tutuyor, memleketimizin bir eksiğini daha tamamlıyoruz. Güzel memleketimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.





