Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kırıkkale Başkanlığı ve spor camiası, bugün saat 17.00’de MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’a destek yürüyüşü düzenleyecek.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırıkkale Başkanı Sırrı Zengin ve spor camiası, bugün saat 17.00’de Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy için bir araya gelecek. ASKF ve Kırıkkale’nin spor camiası, Harun Ulusoy’un da katılımı ile destek yürüyüşü düzenleyecek.

Yürüyüş, bugün saat 17.00’de Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenecek. Spor camiasının yanı sıra, düzenlenecek olan yürüyüşe tüm Kırıkkaleli vatandaşlar katılabilecek.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kırıkkale Başkanlığı ve spor topluluğu, bugün saat 17.00’de MHP'nin Kırıkkale Belediye Başkan adayı olan Harun Ulusoy'a destek amacıyla bir yürüyüş düzenleyecek.

ASKF'nin Kırıkkale Başkanı Sırrı Zengin ve spor camiası, bugün saat 17.00'de Harun Ulusoy'un katılımıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı için bir araya gelecekler. ASKF ve Kırıkkale'nin spor camiası, destek yürüyüşü düzenlemek için bir araya gelecekler.

Yürüyüş, bugün saat 17.00'de Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşecek. Spor camiasının yanı sıra, bu yürüyüşe tüm Kırıkkaleli vatandaşlar da katılabilecekler.

Kaynak: Haber Merkezi