Dün gece aracı kurşunlanan Kırıkkale'nin Bahşılı Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin açıklamada bulundu.

Saldırı sonrası Halil İbrahim Bişkin'in  yaptığı açıklama

KAMUOYUNU DUYURU

Saygıdeğer Hemşerilerim;

Bu gece malumunuz üzere hepimizi derinden sarsan mefhum bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. Kimliği belirsiz kişilerce önce aracımız taciz ve takip edildi, ardından da Türbe ziyaretimin akabinde silahlı saldırıya maruz kaldık aracımız tarandı. Biliyorum ki bu saldırı, şahsım kadar bugüne kadar bizleri hiçbir koşulda yalnız bırakmayan sizleri de hedef almıştır. 

Uzun süredir bizleri içine çekmeye çalıştıkları kavga ortamına geçit vermememiz, bütün tahrik ve kışkırtmalara rağmen koruduğumuz serinkanlılığımız birilerini çileden çıkarmış olmalı ki, bugün araç kurşunlamaya, cana kastetmeye kadar cüret edildi. Aylardır gençlerimizi ve ekip arkadaşlarımızı her türlü kavga ve kaos ortamından uzak tutmak için elimizden geleni yaptık. Buna bize destek veren, seçim ofisimizde bizleri yalnız bırakmayan herkes şâhittir. 

Çok şükür Müslümanım, Çok şükür Türk’üm, inandığım değerler yoluna da şehit olmaya her zaman hazırım. Hiçbir saldırı bizi yolumuzdan döndüremez. Bizlerin tek amacı Bahşılı’ ya huzur içinde hizmet etmektir. Bu elim olayda bizi sevindiren tek nokta ise maddi hasar dışında her hangi bir can kaybı ve yaralanan kimsenin olmamasıdır. Emniyet Güçlerimizin failleri bir an önce yargı önüne çıkaracağından şüphem yoktur. Polis ve jandarma kamera görüntülerinden saldırıyı gerçekleştiren iki araç tespiti yapılmıştır ve şahıslar ve araçlar aranmaktadır. Kısa sürede failler yargı karşısına çıkarılacaktır. Adalete güvenimiz tamdır.

ALÇAKCA PUSU KURULARAK YAPILAN BU SALDIRIYI UTANMADAN BÜYÜK BİR İFTİRA ATARAK SÖZDE BİZLERİN KENDİMİZE YAPTIĞIMIZI İDDİA EDENLENLER İLE YARGI ÖNÜNDE TEKER TEKER HESAPLAŞACAĞIZ.

FAİLLLER KISA ZAMANDA ORTAYA ÇIKACAK VE BU İFTİRALARI ATANLAR YARGI ÖNÜNDE HESAP VERECEKTİR!.

SON OLARAK KARŞIMIZDA ADAY OLAN RAKİBİN MİTİNGİNDE YAPTIĞI KONUŞMADA BİZLERİ IRKÇILIK YAPMAKLA İTHAM ETMESİ SON DERECE TALİHSİZ OLMUŞTUR, GERÇEĞİ YANSITMAYAN KONUŞMALARIYLA İLÇE SAKİNLERİMİZİ TAHRİK EDEREK KİN VE NEFRETE SÜRÜKLEMİŞTİR. İLÇEMİZDE 10 YIL BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTIĞIM DÖNEM İÇERİSİNDE TÜM BAHŞILI HALKI BİLİR Kİ KİMSEYİ AYIRMADAN AYRIŞMADAN İLÇEMİZE HİZMET ETTİM. ÇALIŞTIĞIM DÖNEMDE BUNUN EN BÜYÜK ŞAHİDİ KIYMETLİ BAHŞILILI HEMŞEHRİLERİMDİR.

BİRİZ DİRİYİZ KARDEŞİZ HEP BİRLİKTE BAHŞILIYIZ.

Bahşılı’yı kavga, silah gibi şiddet unsurları ile aynı cümlede bir araya getirenlere inat, suhuletle ve sükunet içerisinde Hemşerilerim gereken cevabı sandıkta verecektir. 

Kamuoyuna Saygılarımla

Kaynak: Haber merkezi