AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Şeyma Ülkü  Tabak yapmış olduğu açıklamada AK Partili sevdalısı olarak hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

Şeyma Ülkü Tabak yapmış olduğu açıklamada kamuoyuna şu şekilde seslendi:

“…Çıktığımız bu yolda niyetimiz hayr, akıbetimiz de hayr olsun inşallah…”

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında 22 Kasım 2023 de yaptığım Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklamamda bu ifadeyi kullanmıştım.

9 yılı Ankara BB ’nde olmak üzere, 15 yıllık bürokratik ve siyasi tecrübelerimle doğup büyüğüm memleketim Kırıkkale’ye hizmet etmek için yola çıktım. Kentsel tasarımdan, alt yapıya, çevre, sosyal, gençlik, kültürel ve teknoloji alanındaki onlarca projelerle arzumuz; daha modern bir Kırıkkale’yi hep birlikte inşa etmekti. Bu projelerimizin bir kısmını sosyal mecralarda sizlerle de paylaşmıştım.

Gelinen süreçte Genel Merkezimizin takdirleriyle mevcut Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Saygılı tekrar Aday olarak gösterilmiştir. Verilen kararın Kırıkkale’mize hayırlı olmasını diliyor, adaylığı yarın ilan edilecek olan Sn. Mehmet Saygılı’yı tebrik ediyorum.

Bizler fikri ve zihni inşamızı kuruluşundan bu yana AK Parti sevdalısı olarak, ülkemize, milletimize hizmet etme ve faydalı olma bilinciyle oluşturduk. 14 Ağustos 2001 de “Sen, ben yok Türkiye var” diyerek yola çıktık. Tek gayemiz ülkemiz ve milletimiz için daha iyiye, daha güzele, daha faydalıya ulaşmaktır. 

Bu çerçevede görüşlerimizi dile getirir ve gerektiğinde göreve talip oluruz. Son karar Genel Merkezimizindir.

Kırıkkale İl teşkilatımızın düzenlediği aday adayları toplantısında “Partimiz Kırıkkale’de şahsım haricinde kimi aday gösterirse göstersin büyük bir gayretle onu destekleyeceğimize burada söz veriyorum.” demiştim. 

Her ne yönde olursa olsun karar verildiği andan itibaren tüm tartışmalar sonlanmış ve AK Partimizin başarısı için kenetlenme vakti gelmiştir.

Ülkemiz; son birkaç yıldan bu yana, küresel pandemi ve beraberinde gelen küresel ekonomik daralma, hemen kuzeyimizde Rusya-Ukrayna savaşı ve bize negatif yansımaları, 11 ilimizi yıkan asrın felaketi deprem, Gazze’de Filistin’li kardeşlerimize yönelik soykırım, hemen güneyimizde oluşturulmaya çalışılan terör koridoru ve kahraman askerlerimize yönelik terör saldırıları, şehitlerimiz ve daha nice hadiseler ile meşgul olmaktadır.

Bu denli zorlu bir süreçte “Güçlü ve Büyük Türkiye” hedefi doğrultusunda büyük gayret gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Türkiye Yüzyılı” ideali ile çalışmaya devam edeceğiz.

Aday Adaylığım sürecinde verdikleri desteklerinden dolayı başta ailem olmak üzere, AK Parti Kırıkkale Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilat mensuplarına, Bakan Yardımcımız Sn. Ramazan Can’a, Milletvekilimiz Sn. Mustafa Kaplan’a, Kırıkkale STK’larına, ekibime ve tüm dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Bugüne kadar olduğu gibi yarından itibaren ülkeme, milletime bürokrasi alanında hizmet vermeye devam edeceğim inşallah.

Yarın açıklanacak Belediye Başkan Adaylarımızı tebrik ediyor, 31 Mart seçimlerinin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diyorum.

Kaynak: Haber Merkezi